Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού Αγγελική και Σταύρος τσακώνονται άγρια.

Μα πόσο προστατευτικός πια;;;;;

Ο Σταύρος επεμβαίνει σε μία επικίνδυνη υπόθεση της Αγγελικής και εκείνη γίνεται έξαλλη στη σειρά Παγιδευμένοι. Την ίδια στιγμή, η Άννα λαμβάνει έναν φάκελο που περιέχει αλήθειες, ενώ η Κλειώ φεύγει για τα Γιάννενα. Παράλληλα, η Δώρα και η Χρύσα μαθαίνουν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού της πρώτης.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Η Άννα καλύπτει τον δολοφόνο του Δημήτρη

Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Κρίσιμη η κατάσταση του Ανδρέα

Η Άννα λαμβάνει ένα βίντεο το οποίο αναμένεται να φέρει μεγάλες ανατροπές, καθώς κρύβει πολλές αλήθειες σχετικά με την υπόθεση του Άγγελου. Ολη η αλήθεια για τη δολοφονία του νεαρού βρίσκεται εκεί, μαζί με άλλα μυστικά που η Άννα πρέπει να αποκωδικοποιήσει. ‘Ομως, η ίδια αποφασίζει να μην πει τίποτε ακόμη στον Δημήτρη, μέχρι να αποφασίσει πώς θα το χρησιμοποιήσει.

 Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Άννα και Ανδρέας μένουν μαζί

Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντόγιαννης από την σειρά;

Την ίδια στιγμή, εκείνος κάνει αίτηση για να επιστρέψει στη θέση του στην εισαγγελία, ενώ η Αγγελική Ρούσσου αναλαμβάνει την υπόθεση εξαφάνισης μιας κοπέλας. Ωστόσο, η συγκεκριμένη υπάθεση φαίνεται επικίνδυνη, καθώς εμπλέκονται άτομα της μαφίας και ο Σταύρος ανησυχεί. Τόσο, που αποφασίζει να επέμβει χωρίς να την ενημερώσει. Την ίδια στιγμή, η Κλειώ καταφέρνει να φύγει για τα Γιάννενα με τη βοήθεια του Γεράσιμου, αλλά ο τελευταίος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Νέα κρίση στην σχέση Δημήτρη και Άννας

Παγιδευμένοι: Άγριος καβγάς μεταξύ Αγγελικής και Σταύρου

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι : Προβλήματα στην σειρά; Τι θα γίνει με τον β’ κύκλο της σειράς

Κι ενώ ο Αλέκος δεν μπορεί να αντέξει στην ιδέα ότι βρίσκεται στη φυλακή και προσπαθεί με κάθε τρόπο να αφεθεί ελεύθερος, η Άννα στέκεται απέναντί του απο-φασισμένη να κάνει τα πάντα για να μην ξαναβγεί από εκεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close