Παγιδευμένοι-Ανδρέας-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η κατάσταση του Ανδρέα είναι κρίσιμη.

Α ρε Ανδρέα, τι κακό σε βρήκε…

Όλα ξεκινούν στη σειρά του ΑΝΤ1 όταν ο Άκης κλέβει τα χρήματα του Νώντα. Ενώ θεωρεί, όπως και η παρέα του, ότι έχουν γλιτώσει, πέφτουν πάνω σε μπλόκο της αστυνομίας που τους κάνει σήμα να σταματήσουν.

Μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου ο Άκης αποφασίζει να μη σταματήσει. Πατάει γκάζι για να ξεφύγει και οι αστυνομικοί τους ακολουθούν. Ξεκινά μία τρελή καταδίωξη που θα παρακολουθήσουμε με κομμένη την ανάσα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Φεύγει ο Μιχάλης Λεβεντόγιαννης από την σειρά;

Παγιδευμένοι-Ανδρέας-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Νέα κρίση στην σχέση Δημήτρη και Άννας

Οι αστυνομικοί τελικά καταφέρνουν να ακινητοποιήσουν το όχημα και μέσα σε αυτό εκτός του Άκη, βρίσκονται ακόμη και η Νεφέλη, η Λίνα, η Δανάη και ο Θοδωρής. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι δεν είναι και οι μοναδικοί στο αυτοκίνητο. Γιατί εκτός από τα χρήματα που εντοπίζονται από τους αστυνομικούς βρίσκουν και ένα πτώμα μέσα στο αμάξι.

Το σοκ είναι τεράστιο για όλους και οι αστυνομικοί οδηγούν στο τμήμα και τους πέντε επιβαίνοντες. Ο Ανδρέας πάει και μιλάει στην κόρη του, τη Δανάη και προσπαθεί να την ηρεμήσει λέγοντάς της να του πει την αλήθεια.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι : Προβλήματα στην σειρά; Τι θα γίνει με τον β’ κύκλο της σειράς

Παγιδευμένοι-Άκης-Θοδωρής-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άκης λέει στον Αλέκο για το πτώμα του Κοσμά

Εκεί φτάνει αμέσως η μητέρα της Δανάης μαζί με τον άντρα της, τον Βλάσση. Όταν ο τελευταίος βλέπει τη μικρή στην αγκαλιά με τον Ανδρέα βγαίνει από τα ρούχα του.

Κινείται με απειλητικές διαθέσεις στο πλευρό του Ανδρέα. Προτού προλάβει όμως να ανοίξει το στόμα του και να επιτεθεί στον αστυνόμο, η Δανάη του λέει ότι αυτός είναι ο πατέρας της. Ο Βλάσσης τα χάνει και απειλεί τον Ανδρέα.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Σε αυτή τη κοπέλα ανήκει το πτώμα στο πορτ παγκάζ

Παγιδευμένοι-Ανδρέας-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Δημήτρης νεκρός

Λίγο αργότερα ο Βλάσσης επιτίθεται στον Ανδρέα. Ο τελευταίος αρχίζει να μη νιώθει καλά ενώ πιάνοντας τα πλευρά του διαπιστώνει ότι έχει γεμίσει αίματα. Ο Βλάσσης κρατούσε ένα μικρό μαχαίρι, με το οποίο τον τραυμάτισε σοβαρά. Ο Ανδρέας χάνει πολύ αίμα, λιποθυμά και η κατάσταση του γίνεται αρκετά κρίσιμη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close