Ιωάννα Παλιοσπύρου: Όλα όσα δήλωσε στις κάμερες στην πρώτη της κοσμική εμφάνιση

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην πρώτη της κοσμική εμφάνιση μετά το τέλος της δίκης – Ήθελα να αισθανθώ αυτοπεποίθηση…

Την πρώτη της κοσμική εμφάνιση πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας 1 Νοεμβρίου η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Η 33χρονη κοπέλα που ένα χρόνο πριν είδε εντελώς ξαφνικά τη ζωή της να παίρνει μια τροπή που ποτέ δεν είχε φανταστεί αφού μια άλλη γυναίκα αποφάσισε να της επιτεθεί με βιτριόλι, βρέθηκε χθες βράδυ στην 29η AΧDW προκειμένου να παρακολουθήσει το show του Tassos Mitropoulos στο οποίο σύμφωνα με το tlife.gr συμμετείχε η Αννίτα Ναθαναήλ με την κόρη της.

Δείτε επίσης : Αγγελική Ηλιάδη: Η περιπέτεια υγείας με τον όγκο στο κεφάλιΒίντεο

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μίλησε στις κάμερες φανερά ήρεμη και έτοιμη να αρχίσει μια νέα ζωή από την αρχή. (δες εδώ τις φωτογραφίες του TLIFE από την πρώτη κοσμική έξοδο της Ιωάννας)

«Αγαπώ πολύ τη μόδα. Είναι τιμή μου που με κάλεσε ο Τάσσος. Έχω έρθει σήμερα για να στηρίξω το Αννιτάκι μου και την Τερέζα που άνοιξαν και έκλεισαν το show. Ευχαριστώ πάρα πολύ τον Τάσσο γι΄αυτή τη δημιουργία, έχει επιμεληθεί το στυλ μου. Νιώθω πολύ άνετα, αυτό ήταν το ζητούμενο, να νιώσω αυτοπεποίθηση για να μπορέσω να παρεβρεθώ εδώ. Το πετύχαμε νομίζω» ανέφερε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

Close