Κωνσταντίνα Σπυροπούλου  –  Φωτεινή Πετρόγιαννη : Χαμός στο Twitter με το ξεκατίνιασμα – Ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο

Ξεκατίνιασμα χωρίς  προηγούμενο ανάμεσα σε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο Twitter!

Αφορμή  για όλο αυτό  στάθηκε ένα βίντεο που πόσταρε ένας χρήστης και έδειχνε τη Φωτεινή να σχολιάζει την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τη συμπεριφορά που είχε κατά το παρελθόν στο Πρωινό με αφορμή τις δηλώσεις στην Ελένη Μενεγάκη!

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε : «Η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πώς ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς μπήκε στον Alpha..ερώτηση για δυνατούς λύτες. Αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

Δείτε επίσης : Κάτια Νικολαΐδου : Κατηγορούμενη η ηθοποιόςΤης απαγόρευσαν να καταθέσει στη δίκη Παπαγιάννη – Παυλίδου

 

Η Φωτεινή Πετρόγιαννη έγραψε: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1 ευρώ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Φωτεινή Πετρόγιαννη : Χαμός στο Twitter με το ξεκατίνιασμα – Ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο

Και έτσι ξεκίνησαν ένα κατεβατό ανταλλαγής μηνυμάτων.

«Να πούνε τι; Που έγλυφες 24/7 τη Μαρία, να μιλήσει στον πατέρα της, γιατί αυτή δεν έκανε κουμάντο; Που όταν πέθανε ο πατέρας της δεν της μίλησες καν; Που διαδίδεις μέσα στο κανάλι ότι είσαι η καλύτερη από την κάθε παρουσιάστρια που ψάχνει ο Λιάγκας; Ο κόσμος ναι, μιλάει» συνέχισε ανεβάζοντας τους τόνους η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Δείτε επίσης : Σοφία Παυλίδου : Συγκλονίζει η κατάθεσή της για τον Μάνο Παπαγιάννη  Ήρθε ημίγυμνος, ξυπόλητος και με έπιασε από τον λαιμό

Όμως το ξεκατίνιασμα δεν σταμάτησε εκεί. «Εσύ τι επιχειρήματα έχεις παραθέσει για εμένα όλα αυτά τα χρόνια που ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο; Ακόμα και τώρα που είμαι σε αυτή την τόσο ευαίσθητη φάση της ζωής μου λες φήμες!!! Άσε λοιπόν να λέω και εγώ αυτά που ξέρω και ο κόσμος θα κρίνει όπως κάνει με όλους»

«Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;;» έγραψε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαζί με μια φωτογραφία από μήνυμα που της έστειλε η δημοσιογράφος για να μιλήσουν στο τηλέφωνο.

«Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω! Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα!» της απάντησε η Φωτεινή Πετρόγιαννη.

Δείτε επίσης : Μάρω Κοντού : Όταν γνώρισα τον άνδρα μου ήμουν αρραβωνιασμένη Πέταξα τη βέρα στη θάλασσα

«Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια. Αν και άλλαξε απ´ οταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος δεν είναι τίποτα τυχαίο» ανταπάντησε η Κωνσταντίνα .

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Φωτεινή Πετρόγιαννη : Χαμός στο Twitter με το ξεκατίνιασμα – Ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Φωτεινή Πετρόγιαννη : Χαμός στο Twitter με το ξεκατίνιασμα – Ανοίγεις το στόμα σου σαν βόθρο

 

Close