Μάρω Κοντού : Όταν γνώρισα τον άνδρα μου ήμουν αρραβωνιασμένη – Πέταξα τη βέρα στη θάλασσα

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στον Τάσο Τρύφωνος και  στην εκπομπή «Τετ α Τετ Η Μάρω Κοντού. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την προσωπική της ζωή και για τον για τον πρώην άντρα της Αριστείδη Καρύδη-Φουκς ο οποίος είχε για ένα σύντομο διάστημα σχέση και με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.  

Μετά από εμένα, αφού είχαμε χαθεί, είχε μία σύντομη ερωτική σχέση με την Αλίκη. Εμείς ήδη είχαμε πει να χωρίσουμε και νομίζω ότι αμέσως μετά την Αλίκη, άρχισε να θέλει επανασύνδεση. Εγώ δεν το δέχτηκα» είπε η Μάρω Κοντού.

Ο ίδιος μάλιστα είχε κάνει ψεύτικη απόπειρα αυτοκτονίας με σκοπό να την παντρευτεί. «Έκανε μία δήθεν απόπειρα και το έφαγα το παραμυθάκι εγώ κι έτσι παντρευτήκαμε».

Δείτε επίσης : Άννα Κυριακού: Έπαθα νευρικό κλονισμό όταν άκουσα ότι πέθανε η Μίνα Αδαμάκη

Μάρω Κοντού : Όταν γνώρισα τον άνδρα μου ήμουν αρραβωνιασμένη – Πέταξα τη βέρα στη θάλασσα

 

Νωρίτερα ή Μάρω Κοντού ήταν αρραβωνιασμένη με έναν εφοπλιστή, τον οποίο, όμως δεν ήθελε. «Η μαμά με είχε φροντίσει με ένα συνοικέσιο με έναν εφοπλιστή και εγώ μην έχοντας ακόμη ούτε ερωτευτεί είπα ναι. Στο τελευταίο γύρισμα σε μία ταινία γίνεται ένα τραπέζι από την παραγωγή, είμαστε όλοι και είναι απέναντί μου ο Καρύδης και μου πετάει σποράκια από πεπόνι. Απαντάω κι εγώ με τα σποράκια και μετά σταματάει, δεν μου δίνει σημασία. Έρχεται στο αυτί μου και μου λέει “εγώ με αρραβωνιασμένες δεν φλερτάρω” .

Δείτε επίσης : Κατερίνα Καινούργιου : Το αυτοάνοσο νόσημα από το οποίο πάσχει  Το αποκάλυψε για πρώτη φορά

Και όπως δεν τον θέλω καθόλου αυτόν που έχω αρραβωνιαστεί, κι εκείνο το βράδυ έγινε ηλεκτρισμός, κάνω έτσι εγώ (πετάω τη βέρα), δίπλα η θάλασσα, και λέω “τώρα δεν είμαι”. Αυτό ήταν. Έφαγα ξύλο από τη μάνα μου, με έβρισε ο άλλος…»

 

Close