Κωνσταντίνος-Αργυρός

Κωνσταντίνος Αργυρός: Θαυμάστρια του πέταξε το σουτιέν την ώρα της συναυλίας. Το συμβάν αυτό έγινε το βράδυ της Δευτέρας 25/07 στο Δημοτικό Στάδιο της Χαλκίδας.

Την καλοκαιρινή του περιοδεία ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο αγαπημένος τραγουδιστής θα ταξιδέψει σε διάφορες περιοχές της χώρας και θα διασκεδάσει το κοινό του με τις επιτυχίες του.

Κωνσταντίνος-Αργυρός

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός σκοτώνει την Ισμήνη;

Σύμφωνα με το fthis.gr, το βράδυ της Δευτέρας 25/07 ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στη Χαλκίδα και έδωσε συναυλία στο κατάμεστο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.

@iwannafourli @argiros_konstantinos 🤍#fypシ #fy #xalkida💜🌹💜 #ουπς😂#argiros_konstantinos #argiros ♬ πρωτότυπος ήχος – Iwanna Fourli

Δείτε ακόμη Σασμός: Συνάδελφος του Αντώνη σκοτώνει τον Μαθιό

Ωστόσο κατά τη διάρκεια της βραδιάς και την ώρα που ο τραγουδιστής ερμήνευε την επιτυχία «Αθήνα Μου» μια θαυμάστριά του επιφύλασσε μια έκπληξη, καθώς του πέταξε ένα σουτιέν στη σκηνή.

@idkkkk_.__ α ρε τυχιερακια🤯. #fy #foryou #fyp #argyroskonstantinos #argyros #soutien ♬ πρωτότυπος ήχος – 🐊

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα σκοτώσει ο Αλέξης τον Χρήστο;

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός πήρε το σουτιέν στο χέρι, το σήκωσε ψηλά και οι παραβρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια. Τα σχετικό video ανέβηκε στο Tik Tok και όπως είναι αναμενόμενο έγινε viral.

Close