Λατρεμένοι μου γείτονες: Δείτε πως είναι σήμερα η Λυδία

Λατρεμένοι μου γείτονες: Η Λυδία απο την πετυχημένη σειρά του MEGA Λατρεμένοι μου γείτονες μεγάλωσε και έγινε αγνώριστή και ακόμα πιο όμορφη. Δείτε παρακάτω: 

Η Μαρίτα Γαγάνη περιέγραψε: «Ο ρόλος στη σειρά «λατρεμένοι μου γείτονες» προέκυψε μέσω ενός casting που πήγα από το πρακτορείο που ήμουν. Το κλίμα στα γυρίσματα ήταν πολύ καλό και μπροστά και πίσω από τις κάμερες».

Λατρεμένοι μου γείτονες: Δείτε πως είναι σήμερα η Λυδία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Θυμάται πώς συνδύαζε τα γυρίσματα με το σχολείο της: «Τα γυρίσματα γίνονταν μετά το σχολείο μου. Έτρωγα μέσα στο αυτοκίνητο γιατί έκανα 1 ώρα απόσταση για να πάω».

Λατρεμένοι μου γείτονες: Δείτε πως είναι σήμερα η Λυδία

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

«Το αγαπημένο μου ήταν όταν με έντυναν και μου έφτιαχναν τα μαλλιά. Στα διαλλείματα διάβαζα και έπαιζα με τα αλλά παιδιά. Ήταν οι φίλοι μου και είχαμε ταιριάξει πολύ με την Νεφέλη Κανάκη (Μπέττυ) και τον Δημήτρη Νταούλη (Μιχαλάκη)», θυμάται.

Μίλησε και είπε με ποιους ηθοποιούς είχε ιδιαίτερη σχέση: «Με την Ράνια Σχίζα είχαμε ιδιαίτερη σχέση. Ήταν πολύ καλή και την αγαπούσα. Το ίδιο και με τον Χρήστο Σιμαρδάνη».

Λατρεμένοι μου γείτονες: Δείτε πως είναι σήμερα η Λυδία

Δείτε ακόμη Μαύρο Ρόδο: Ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ

Σχετικά με το τι κάνει σήμερα ανέφερε: «Έδωσα πανελλήνιες αλλά σκεφτόμουν πάντα την υποκριτική. Δεν ήταν το όνειρο μου από μικρή, το κατάλαβα όταν έπαιζα στη σειρά «Φαμίλια. Σπουδάζω διοίκηση τουρισμού παράλληλα με την υποκριτική».

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο αποτελειωτικός πυροβολισμός στον Κοσμά όταν ο Θοδωρής είχε φύγει

Και κατέληξε: «Θυμάμαι πολύ έντονα ένα γύρισμα που είχαμε κάνει σε λούνα παρκ. Είχα ξεχάσει ότι γράφουν οι κάμερες και με σκούντηξε ο Δημήτρης Νταούλης».

Close