Μαύρο Ρόδο-Σταυρίνος-Μπόγρης-

Μαύρο Ρόδο: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Σταυρίνος βρίσκει τις κάμερες παρακολούθησης και παθαίνει σοκ. 

Αυτόν τον Σταυρίνο δεν τον αφήσουνε…να αγιάσει!

Ο Λευτέρης απ’ τη στιγμή που είδε την Πολυξένη και το Θέμη σε τρυφερό τετ-α-τετ γίνεται αδιάφορος απέναντι στην σύζυγό του. Εκείνη φοβάται πως αυτή η κρίση στο γάμο τους είναι πιο σοβαρή σε σχέση με άλλες που έχουν αντιμετωπίσει κατά διαστήματα στο παρελθόν.

Ταυτόχρονα ο πόλεμος της Κασσιανής εναντίον της Ηγουμένης συνεχίζεται με σθένος αλλά η τελευταία δεν είναι διατεθειμένη να παραδώσει έτσι εύκολα την ηγουμενία της.

Κάποια στιγμή όμως η Κασσιανή έρχεται όλο και πιο κοντά στο μυστικό της Παλιόβρυσης και εκμεταλλεύεται την απουσία της Αυξεντίας, προχωρώντας στα σκοτεινά σχέδια της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Η Ελισάβετ σώζει τον Πέτρο από πυροβολισμό

Μαύρο Ρόδο-Κασσιανή-Ηγουμένη-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Γεράσιμος εκβιάζει την Ελισάβετ για τον Πέτρο

Πείθει το Σαράντο να καταθέσει μήνυση στην αστυνομία και να σταλεί άμεσα εισαγγελέας στο μοναστήρι για σχετική έρευνα. Μόνο με αυτό τον τρόπο πρόκειται να πάρει τις απαντήσεις που θέλει σχετικά με το τι πραγματικά έχει συμβεί στον πατέρα του κι αν ήταν θαμμένος στον τάφο που βρήκε στην Παλιόβρυση.

Την επόμενη μέρα ο Πέτρος έχει μία εξομολογητική συζήτηση με την Αυξεντία, βρίσκοντας ανέλπιστη κατανόηση για όσα νιώθει. Αντίστοιχα η Ελισάβετ απευθύνεται στο Λευτέρη προσπαθώντας να βάλει σε μια τάξη τα αισθήματα της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Θέμης δίνει μάχη για την ζωή του

Μαύρο Ρόδο-Πέτρος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο νέος δεσμός της Όλγας

Πατέρας και κόρη έχουν μία ειλικρινή εκ βαθέων συζήτηση ύστερα από καιρό. Αργότερα η Αγγελική παίρνει την κατάσταση στα χέρια της κι ασχολείται με το μόνο που την ενδιαφέρει πραγματικά, τα παιδιά της.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος λέει στην Ελισάβετ για τις φωτογραφίες που είδε

Μαύρο Ρόδο-Λευτέρης-Ελισάβετ-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Το τέλος της Ελισάβετ και του Πέτρου

Ακόμα, η Γιάννα και ο Σταυρίνος, ανακαλύπτουν στο γραφείο του Γεωργίου ένα στοιχείο φωτιά που ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα σε σχέση με το ατύχημα του Σταυρίνου.

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ο Σαράντος ζητά την βοήθεια της Ευτυχίας

Μαύρο Ρόδο-Σταυρίνος-

Δείτε ακόμα Μαύρο Ρόδο: Ετσι ανακαλύπτει ο Σταυρίνος πως ο Μπόγρης έκοψε τα φρένα

Πρόκειται για κάτι μικρές κάμερες μέσα από τις οποίες κατέγραφε την παράνομη σχέση τους και ενδεχομένως εκείνος να προκάλεσε το ατύχημα στον ίδιο του τον αδερφό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια για το Mάυρο Ρόδο με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close