Σασμός-Αργυρώ-Αστέρης

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως o Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση

Αχ επιτέλους θεούλη μου…

Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς φουντώνει ξανά στα νέα επεισόδια της σειράς, και σύμφωνα με το ρεπορτάζ που σας εξασφαλίσαμε, γρήγορα θα παραδοθούν στο πάθος τους. Ωστόσο όλα τα επισκιάζει το γεγονός πως ο Παύλος ανακαλύπτει την σχέση τους και φοβούνται πως θα έχει άσχημη αντίδραση.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Αργυρώ βλέπει τον Σταύρο να παίρνει το παιδί της μακριά

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική μαθαίνει πως η Νάντια είναι παιδί του Στεφανή

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις των νέων επεισοδίων της σειράς, που αναμένεται να προβληθούν περίπου στα μέσα Ιανουαρίου του νέου έτους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού ΜΥTV, στο επίκεντρο θα βρεθούν ο Αστέρης και η Αργυρώ μιας και το τελευταίο επεισόδιο για το 2022 κλείνει με την αποκάλυψη στην τελευταία από την Βασιλική πως ο Αστέρης ήταν ο δότης όταν έκανε την καθοριστική για τη ζωή της μεταμόσχευση νεφρού.

Έπειτα από όλο αυτό όλα θα αλλάξουν στη ζωή της Αργυρώς. Η ίδια είναι κλονισμένη και έκπληκτη. Δεν μπορεί να πιστέψει το δώρο που της έκανε ο Αστέρης και της έδωσε πίσω τη ζωή της βάζοντας σε κίνδυνο την δική του.

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Τζένη κάνει τσακωτούς Νάντια και Νικηφόρο

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης καταστρέφει τους Σταματάκηδες

Το μίσος που ήδη έχει ξεκινήσει να καταλαγιάζει μέσα της για εκείνον μετά την αποκάλυψη αυτού του μυστικού αρχίζει να σβήνει και η συμπεριφορά της απέναντι γίνεται αισθητά διαφορετική.

Στην αρχή η Αργυρώ θα τα βάλει με όλους όσοι γνώριζαν τον δότη και δεν της έλεγαν την αλήθεια. Ωστόσο, μέρα με τη μέρα θα ηρεμήσει και η ανάγκη της να βρίσκεται κοντά στον Αστέρη όλο και μεγαλώνει.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο φόνος του Στεφανή θα παραμείνει κρυφός

 

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Στέλλα την πέφτει στον Τόλη

Οι κρυφές τους συναντήσεις αρχίζουν να πυκνώνουν και το πάθος που υπάρχει ανάμεσα τους αναζωπυρώνεται. Η Αργυρώ ρίχνει τις άμυνες της και κάνει έρωτα με τον Αστέρη και οι δύο αφήνουν πίσω την έχθρα, τον πόλεμο και την βεντέτα και βάζουν σε προτεραιότητα την αγάπη που τρέφει ο ένας για τον άλλον.

Οι στιγμές όμως που παίρνουν μαζί δεν είναι ικανές να τους κάνουν να ξεχάσουν όσο τους πληγώνουν. Ο πόλεμος που έχει ανοίξει ο Σταύρος εναντίον της καλά κρατεί.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Ευθύμης κάνει φόνο

Σασμός-Αστέρης-Αργυρώ

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο έρωτας χτυπά την πόρτα της Καλλιόπης

Ο άντρας είναι αποφασισμένος να την καταστρέψει με όποιον τρόπο μπορεί και φυσικά στο στόχαστρο του βρίσκεται και ο Αστέρης. Ο Σταύρος χτυπάει την Αργυρώ εκεί που πονάει περισσότερο στο θέμα της επιμέλειας του μικρού Πετρή.

Εκείνη νιώθει εγκλωβισμένη αλλά και για πρώτη φορά έχει την επιθυμία να αποκαλύψει στον Αστέρη την αλήθεια και να σταματήσει πια αυτός ο εφιάλτης.

Ωστόσο δεν το κάνει ακόμη. Αρκείται να περνάει μαζί του μερικές στιγμές όμορφες, αν και πάντα θα είναι μέσα τους να τους στοιχειώνει ο θάνατος του αδερφού της του Πέτρου από τα χέρια του Αστέρη.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Τόλης αλλάζει και γίνεται σκοτεινός

Σασμός-Παύλος

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Αστέρης μαθαίνει την αλήθεια από τον Τόλη για τον Μαθιό

Γι’ αυτό και ξέρουν πως κανένας πια δεν θα μπορέσει να δεχτεί την σχέση τους. Όμως οι όμορφες στιγμές δεν θα κρατήσουν για πολύ. Ο μεγαλύτερος φόβος της Αργυρώς είναι να μη μάθει πως ο Παύλος την σχέση της με τον Αστέρη και τι συνδέει αυτούς τους δύο. Και είναι κάτι που δεν θα αργήσει να συμβεί.

Ο Παύλος ανακαλύπτει πως η Αργυρώ και ο Αστέρης έχουν σχέση και πως ο έρωτας τους κρατάει καιρό και φυσικά όταν η Αργυρώ η Μαρίνα και η γιαγιά Ειρήνη μαθαίνουν πως ο Παύλος ξέρει, τρέμουν για το πως θα αντιδράσει. Είναι σίγουρες πως θα δεν θα το δεχτεί και μία νέα βεντέτα είναι προ των πυλών.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close