Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας-

Λευτέρης Πετρούνιας: Η φωτογραφία με την κόρη του στη θάλασσα που έλιωσε το Instagram. Η γλυκιά φωτογραφία του Λευτέρη Πετρούνια με την κόρη του στη θάλασσα που έλιωσε το Instagram. 

Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει μία υπέροχη οικογένεια και πολύ συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές του στα social media τις πιο όμορφες στιγμές του μαζί της. Έτσι αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας μερικές φωτογραφίες του από την θάλασσα και αυτή που έλιωσε το Instagram ήταν με την κόρη του. Διαβάστε παρακάτω:

Δείτε ακόμα Νάργες – Σαντικάι: Γάμος και βάφτιση μαζί; Αυτά αποκάλυψε ο Νικηφόρος

Φαίνεται πως ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν ξεκινήσει ήδη τις πρώτες αποδράσεις τους από την Αθήνα και μάλιστα μοιράζονται πολλά στιγμιότυπα μαζί μας. Την Κυριακή λοιπόν, το ζευγάρι πήγαν μαζί με τα παιδιά τους σε μία παραλία για να περάσουν όμορφες στιγμές όλοι μαζί.

Δείτε ακόμα Αυτός είναι ο γιος της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη και είναι καρμπόν με την μαμά του

Η Βασιλική Μιλλούση λοιπόν μοιράστηκε μερικά πολύ όμορφα στιγμιότυπα από την χθεσινή τους απόδραση, όμως αυτό που έλιωσε το Instagram, ήταν μία φωτογραφία με τον Λευτέρη Πετρούνια στην θάλασσα, αγκαλιά με την κόρη τους.

Δείτε παρακάτω την φωτογραφία:

Λευτέρης Πετρούνιας-φωτογραφία-με-την-κόρη-του-

Παρακάτω δείτε επιπλέον στιγμιότυπα από την χθεσινή τους εκδρομή:

Λευτέρης Πετρούνιας-φωτογραφία-με-την-κόρη-του- Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας- Βασιλική Μιλλούση-Λευτέρης Πετρούνιας-

 

 

 

Close