Νάργιες–Σαντικάι

Νάργιες – Σαντικάι: Το υπέροχο ζευγάρι εκτός απο γονείς θα βάλουν και στέφανα με κουμπάρο τον Νικηφόρο ο οποίος αποκάλυψε πως θα είναι γάμος και βάφτιση μαζί.

Ο Χρήστος Σαντικάι και η Λάουρα Νάργες είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι ειδικά τώρα με το παιδί που περιμένουν, Επίσης θα κάνουν γάμο και βάφτιση μαζί με επίσημο κουμπάρο τον τραγουδιστή Νικηφόρο. Δείτε παρακάτω:

Νάργιες-Σαντικάι-Γάμος-βάφτιση-Νικηφόρος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Γονείς θα γίνουν σε λίγους μήνες η Λάουρα Νάργιες και ο Χρήστος Σαντικάι.

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από την χαρά και την ευτυχία μας! Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι», σημείωσε το ζευγάρι στην πρώτη ανάρτηση.

Νάργιες–Σαντικάι

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης βοηθά τον Μπάμπη και την Κορίνα

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας (16-05) o φίλος του ζευγαριού, Νικηφόρος, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί και για κουμπαριά. Σύμφωνα με το gossip.gr, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως γάμος και βάφτιση θα γίνουν μαζί.

Νάργιες–Σαντικάι

Δείτε ακόμη Σασμός: Μία νέα βεντέτα ξεκινά

«Έχει πλάκα για μένα που ο φίλος μου θα γίνει πατέρας αν και μικρός. Όταν θα γίνει ο θρησκευτικός γάμος θα γίνει και η βάφτιση» είπε ενώ αρνήθηκε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού αν δεν το ανακοινώσει πρώτα το ζευγάρι.

Close