Εικόνες βιβλικής καταστροφής προβλήθηκαν σήμερα (27/1/2026) μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου Super Κατερίνα, με το σπίτι της κορυφαίας ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου να έχει καταστραφεί ολοσχερώς μετά τη κακοκαιρία στην Αττική.
Μετά την τελευταία κακοκαιρία στην Αττική στις 21/1/2026 το σπίτι της αείμνηστης Ελληνίδας ηθοποιού Μαίρη Χρονοπούλου στη Παιανία, υπέστη σοβαρές ζημιές και φαίνεται πως καταστράφηκε ολοκληρωτικά. Τις εικόνες, τις πρόβαλλε η εκπομπή Super Κατερίνα σήμερα 27/1/2026 και μόνο θλίψη θα μπορούσαν να προκαλέσουν.
Η κακοκαιρία κατέστρεψε ολοκληρωτικά το σπίτι της Μαίρης Χρονοπούλου
Πιο ειδικά, σήμερα, 27/1, η εκπομπή «Super Κατερίνα» παρουσίασε πλάνα από το σημείο, με τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου να μεταδίδει ζωντανά την κατάσταση του δρόμου έξω από το σπίτι της σπουδαίας ηθοποιού.

Δείτε ακόμα Ένας χρόνος από τον θάνατο του Ιάσονα Τριανταφυλλίδη: Το συγκινητικό αφιέρωμα της Finos Film
Ο δρόμος έχει κυριολεκτικά καταρρεύσει, δημιουργώντας σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα των κατοίκων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ισχυρές βροχοπτώσεις προκάλεσαν καθίζηση, με το οδόστρωμα να έχει κοπεί στα δύο, καθιστώντας την πρόσβαση αδύνατη και αφήνοντας τους κατοίκους εγκλωβισμένους, έως ότου ο Δήμος προχωρήσει στις απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης.
Ενώ για την έκταση της καταστροφής μίλησε στην εκπομπή και ο πατέρας Ποιμένας, που διαμένει στην Ιερά Μονή Ευεργέτιδος, η οποία βρίσκεται στον ίδιο δρόμο. Ο ίδιος περιέγραψε ένα ορμητικό κύμα νερού που σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του, προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές σε κτίρια και υποδομές.

«Τρέχουμε χωρίς νερό, χωρίς ρεύμα και πάθαμε μεγάλες ζημιές εδώ. Εάν ζούσε η Μαίρη, θα σήκωνε γη και ουρανό από τη στεναχώρια της. Και θα γινόταν ο δρόμος μέσα σε μια μέρα. Αλλά δυστυχώς δεν υπάρχουν τώρα τέτοιοι άνθρωποι να μας βοηθήσουν εδώ πέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.