Μαρία Αντωνά  – Άρης Σοϊλέδης : Το πρώτο βράδυ μετά τον τελικό του Survivor Ήταν σαν όνειρο

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης : Η Μαρία Αντωνά περιγράφει το πρώτο βράδυ με τον Άρη Σοϊλέδη ύστερα από επτά μήνες απόστασης 

Ο Άρης Σοϊλέδης κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο Survivor 2022 και φυσικά η Μαρία Αντωνά ήταν στο πλευρό του στον χθεσινό μεγάλο τελικό για να τον στηρίξει.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός δεν έκρυψε την απογοήτευσή της όταν άκουσε πως ο Στάθης Σχίζας είναι ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης.

Δείτε επίσης : Σασμός: Ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης : Το πρώτο βράδυ μετά τον τελικό του Survivor Ήταν σαν όνειρο

Το πρωί της Πέμπτης μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» η Μπέττυ Μαγγίρα ρώτησε την Μαρία Αντωνά για το πρώτο βράδυ του Άρη Σοϊλέδη εκτός Survivor.

Ο Άρης κοιμήθηκε στην αγκαλιά μου. Ήταν σαν όνειρο για μένα! Ειλικρινά νομίζω από τη σημερινή βραδιά και μετά από αυτούς τους επτά μήνες, ήρθε η ώρα να κοιμηθώ και εγώ! Έχω να κοιμηθώ επτά μήνες κανονικό 8ωρο. Όλο αυτό που έζησα και κέντησαν αρκετοί έξω ήταν αρκετά δύσκολο. Δεν ήταν εύκολο για μένα. Νομίζω είναι σαν να έχει διαγραφεί όλο αυτό, γιατί βλέποντας ξανά τον Άρη είναι σαν να μην έχει γίνει ποτέ τίποτα. Σαν να πάγωσε ο χρόνος!

Μαρία Αντωνά – Άρης Σοϊλέδης : Το πρώτο βράδυ μετά τον τελικό του Survivor Ήταν σαν όνειρο

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες : Ελένη και Λάμπρος κρατούν στα χεριά τους το παιδί τους

Σαν να μην υπήρξε ποτέ… Είμαι εδώ να τον αγκαλιάσω, να τον σφίξω στην αγκαλιά μου και να του πω ότι για πάντα θα είμαι δίπλα του» εξομολογήθηκε η Μαρία Αντωνά.

 

Η Μαρία Αντωνά έδειξε στον αέρα της εκπομπής τα δώρα που της πήρε ο Άρης Σοϊλέδης από το Miami!

Με πληροφορίες από το tlife.gr

Close