Σασμός: Ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές καθώς ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας.

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ

Αν ο πρώτος κύκλος είχε αίμα δάκρυα και έρωτες φανταστείτε τι έχει να γίνει στο δεύτερο κύκλο στην σειρά Σασμός, που η παραγωγή ετοιμάζει αυτό το διάστημα

Σασμός: Ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Πέτρός Βρουλάκης είναι φονιάς και η Καλλιόπη θέλει να πληρώσει

Κάθε σειρά μυθοπλασίας που συνεχίζει τη διαδρομή της και την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη, συνεχίζει να εφοδιάζει το κάστ της με νέους πρωταγωνιστές . Έτσι λοιπόν και ο Σασμός, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές τη σεζόν που μόλις αφήσαμε πίσω και συγκεκριμένα η ομάδα παραγωγής αυτή την περίοδο, είναι σε συζητήσεις για τα  πρόσωπο που θα εντάξει στη σειρά.

Σασμός: Ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας

Στέλιος Μάινας

Ενας από αυτούς είναι ο Στέλιος Μάινας. Αφού δεν θα είναι στο 2ο κύκλο του νησιού -η  σειρά μία νύχτα του Αυγούστου που θα προβληθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση- ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Κώστα Καραγιάννη, σκηνοθέτη της σειράς και να είναι στο δεύτερο κύκλο .

ΟΣτέλιος Μάινας όπως ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση, ενσαρκώνει τον Παύλο Βρουλάκη, εξάδελφο του Μάρκου, του άντρα της Μαρίνας τον οποίο θεωρούσαν νεκρό.  Η είσοδος του θα φέρει αναστάτωση στην οικογένεια της Μαρίνας και της Αργυρώς . Κανείς δεν περίμενε πως είναι ζωντανός και έτοιμος να πάρει εκδίκηση για το φόνο του Πέτρου και του Αγγέλου.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Σασμός: Ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Καλλιόπη χάνει τον Μαθιό και τρελαίνεται

ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, θα εμφανιστεί στο χωριό από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου προκαλώντας αναταραχή στους κατοίκους της Κρήτης.  Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί με ποιους από τους ήρωες θα εμπλακεί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TV24, ο ηθοποιός θα κάνει την εμφάνιση του για δικό του όφελος Και θα μπή και  στη ζωή μιας γυναίκας και θα την αλλάξει άρδην. Λέτε αυτή να είναι η Στέλλα ή η Θοδώρα:

Θα σας πούμε σε λίγες μέρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του daddy-cool.gr ο Γιώργος Γεροντιδάκης , θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του Β κύκλου. Σε λίγες μέρες θα σας πούμε και τα υπόλοιπα αναλυτικά ,καθώς και το ρόλο του ακριβώς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close