Μαρία Δεληθανάση: Η απάντηση της  πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα στην ανακοίνωσή του

Η πρώην σύζυγος του Κώστα Δόξα έκανε νέες δηλώσεις  μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη καταγγελία της εις βάρος του τραγουδιστή, αλλά και την ανακοίνωση του Κώστα Δόξα  προς τα ΜΜΕ. Στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» μίλησε  η Μαρία Δεληθανάση  αποκλειστικά  για τη αιχμηρή ανακοίνωση του πρώην συζύγου της και τη μήνυση που έχει καταθέσει η ίδια σε  βάρος του.

Τι έχετε να απαντήσετε στην πρόσφατη επιστολή του πρώην συζύγου σας προς τα ΜΜΕ;

Δεν θα ήθελα να ανοίξω κάποιον έμμεσο διάλογο με την άλλη πλευρά.

Για ποιον λόγο θεωρείτε ότι ο πρώην σύζυγός σας, μέσω της επιστολής του απαγορεύει την αναδημοσίευση της συνέντευξής σας;

Νομίζω πως οι λόγοι είναι προφανείς. Προφανώς γιατί του είναι άκρως ενοχλητική η κατάθεση της αλήθειας μου με όλα αυτά τα στοιχεία. Αντ’ αυτού, όμως, το θάρρος να ζητήσει έστω μια συγγνώμη δεν το έχει ακόμη κι αυτήν τη στιγμή.

Έχετε καταθέσει μήνυση εναντίον του;

Μάλιστα, έχει κατατεθεί η μήνυση.

Μαρία Δεληθανάση: Η απάντηση της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα στην ανακοίνωσή του

Δείτε ακόμη Άγριες μέλισσες:Φανούρης κ Ρίζω μάρτυρες υπεράσπισης της Δρόσως;

Πόσο καιρό λάμβαναν χώρα αυτά τα γεγονότα που περιγράφεται στις καταγγελίες σας;

Οι κακοποιητικές πράξεις που έχω υποστεί σε αυτήν τη σχέση μετρούν πολλά χρόνια σε διάρκεια και ήταν κλιμακούμενες. Από πιο ήπιες μορφές λεκτικής ή ψυχολογικής βίας και πιο έντονες με σωματική βία «απλή» ως αρκετά σοβαρή.

 

Ποια ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι και σας έκανε να αποχωρήσετε από τον γάμο σας;

Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η συνειδητοποίηση πως κάθε υπόσχεση για αλλαγή και κάθε μεταμέλεια ήταν απλά προσχήματα για να αποφύγει τις όποιες συνέπειες.

Πιστεύετε ότι το κίνημα #Metoo σας παρακίνησε να μιλήσετε δημοσίως γι’ αυτό το ζήτημα;

Την πρώτη κίνηση για να μιλήσω για τη δική μου ιστορία την έκανα πριν προλάβει να ξεσπάσει όλο αυτό το κύμα, όμως έπρεπε πρώτα να κινήσω τις νόμιμες διαδικασίες. Σαφώς και τη στιγμή που συμβαίνει τυγχάνει να υφίσταται και η συγκυρία αυτή. Είναι σαν να υπάρχει ένας καθολικός συντονισμός στην καταπολέμηση κάθε είδους βίας.

 

Η ανάρτηση της Μαρίας Δεληθανάση στο Instagram

Δε θα συμβεί την πρώτη μέρα, ούτε μία φορά. Έρχεται ως επικύρωση της εκμηδένισης σου στην τελετουργία της συστηματικής, ψυχικής σου εξόντωσης. Αρχικά είναι λόγια που σε πονούν κ σε αποδυναμώνουν, ή σιωπή, σαδιστική, που σε οδηγεί σε απομόνωση. Θα σε υποτιμήσει, θα σε απειλήσει, θα σε προδώσει, θα σε εκμεταλλευτεί, θα σε συκοφαντήσει, θα διαστρεβλώσει την αλήθεια, θα σε βγάλει τρελή, θα κάνει τις βασικές σου ανάγκες να μοιάζουν παράλογες απαιτήσεις, θα σε “αδειάσει”.

Μετά θα γυρίσει “μετανιωμένος”, θα υποσχεθεί, θα φορέσει τη μάσκα της αυτοβελτίωσης, θα σου δώσει την τροφή που ζητάς να κορέσεις τη συναισθηματική πείνα που σου επέβαλε, θα σε μπερδέψει. Τότε θα δεις μοναδικές οσκαρικές ερμηνείες να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια σου, θα σε πείσει. Θα τη δεις σωτήρας, ήρωας, θα πιστέψεις ότι η αγάπη σου θα σώσει τον κόσμο. Θα πάθεις “σύνδρομο Στοκχόλμης”, θα ενοχοποιήσεις εσένα, θα τον καλύψεις, θα ντρέπεσαι ,θα πάθεις κατάθλιψη, θα ζεις στα παρασκήνια της ζωής σου χωρίς συμμετοχή.

Θα βρεθείς σε σκοτεινά μονοπάτια του νου για να αρνηθείς αυτό που ζεις. Η μνήμη έχει εξασθενήσει κ η ανάκληση του αξιοθαύμαστου εαυτού σου απαιτεί ενέργεια που δεν έχεις. Παραιτείσαι κ ζεις σ’ αυτό που έχεις καιρό συνηθίσει. Στη μαύρη τρύπα. Θα στηρίξεις την εικόνα κ τα κοινωνικά πρότυπα για να πιαστείς κ εσύ απ’ αυτό που φαίνεται, αλλά δεν είναι. Η αυτοαμφισβήτηση θα γίνει δεύτερη φύση σου, όποια κ αν είσαι, όσα προσόντα κ αν διαθέτεις. Το άγχος και ο φόβος δεν είναι αρκετά για να περιγράψουν αυτό που ζεις, ούτε τολμάς να εντάξεις εύκολα τον εαυτό σου στην κατηγορία των «κακοποιημένων γυναικών

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr

 

Close