Αγριες μελισσες:Φανούρης κ Ρίζω μαρτυρες υπεράσπισης της Δρόσως;

Νέα μάχη  αρχίζει ανάμεσα στις αδερφές Σταμίρη  

Η Δρόσω είναι αποφασισμένη να φθάσει στα άκρα μετά την απόφαση του Νικηφόρου και της Ασημίνας να φύγουν για το Παρίσι με τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω είναι ικανή για όλα και στο πλευρό της φυσικά θα είναι και ο Κωνσταντής. Τι θα γίνει άραγε με τις δυο αδερφές.

Η Δρόσω αναζητά συμμάχους

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ψάχνει μάρτυρες για τη δίκη με την Ασημίνα

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο  άρθρο μας και, σύμφωνα με το, η Δροσώ θα έχει ένα δυνατό ξέσπασμα, με αποτέλεσμα να μάθει όλο το Διαφάνι την αλήθεια για την πραγματική μητέρα του Σέργιου δείτε εδώ. Μπροστά σε αυτό το τρανταχτό γεγονός, η Δρόσω θα αναζητήσεις μάρτυρες υπεράσπισης, στις Άγριες Μέλισσες, προκειμένου να φτάσει την υπόθεση για το παιδί, σε δίκη.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ψάχνει μάρτυρες για τη δίκη με την Ασημίνα Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ψάχνει μάρτυρες για τη δίκη με την Ασημίνα

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες επόμενα επεισόδια -Β κύκλος: 108, 109 , 110 , 111

Έτσι, θα απευθυνθεί στην Ρίζω, αλλά και στον Φανούρη, στους ανθρώπους, δηλαδή, που ήταν παρόντες μπροστά στην γέννα της. Θα τους ζητήσει με βαθύ πόνο στα μάτια, να την υποστηρίξουν στην μεγάλη της απόφαση να κινηθεί νομικά. Μάλιστα, δε θα διστάσει να τους δημιουργήσει ενοχές για την “κάλυψη” που έκαναν στο θέμα αυτό, επί χρόνια.

Η Ρίζω, αλλά και ο Φανούρης, θα βρεθούν σε άσχημη θέση. Αγαπούν το ίδιο τις αδερφές Σταμίρη και δε θα μπορέσουν να διαλέξουν πλευρά. Έχουν δει τόσο την Ασημίνα, όσο και την Δρόσω να μεγαλώνουν παρέα. Όλο το Διαφάνι έχει αγκαλιάσει με πολλή αγάπη τις δύο αδερφές, γεγονός που καθιστά δύσκολη την επιλογή. Μάλιστα, η Ρίζω θα προσπαθήσει να συνετίσει την Δρόσω να λογικευτεί και να αφήσει όλα όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν.

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ψάχνει μάρτυρες για τη δίκη με την Ασημίνα

Άλλωστε, εκείνη έδωσε τον γιο της, κανείς δεν της τον πήρε με την βία. Βέβαια, η Δρόσω δε θα το αφήσει έτσι, θα βρει μάρτυρες και θα φτάσει το θέμα με το παιδί, σε δίκη, στις Άγριες Μέλισσες. Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα;

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω ψάχνει μάρτυρες για τη δίκη με την Ασημίνα – Ποιοι θα καταθέσουν υπέρ της;

Διαβάστε με ένα κλικ εδώ,  όλα τα spoilers για  άγριες μέλισσες στο Daddy-Cool.gr

Close