Μαριλένα Ράδου: Τα αυτοάνοσα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Μαριλένα Ράδου: Η Μαριλένα Ράδου όπου πρωταγωνιστεί στην σειρά του ΑΝΤ1 Παγιδευμένοι βρέθηκε στην εκπομπή The 2night show και αναφέρθηκε στα σοβαρά αυτοάνοσα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Κουράγιο Κατερίνα μας…

Η Μαριλένα Ράδου υποδύεται τη πρώην σύντροφο του Δημήτρη Μαρκέτου στη σειρά «Παγιδευμένοι». Η ηθοποιός φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αυτοάνοσα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

Μαριλένα Ράδου: Τα αυτοάνοσα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο

«Ναι (αλωπεκίαση) κι έρπητα ζωστήρα. Είναι αυτοάνοσα. Την αλωπεκίαση όταν την έπαθα, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα.

Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη. Αλλά μάλλον μερικές φορές -παρόλο που αφήνω να πέσω και στο πάτωμα και να βιώσω τη στενοχώρια-, είναι κάτι που δεν το ελέγχεις.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Τον καλύτερο αποχαιρετισμό έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς με ένα βίντεο

Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος που θα με γνωρίσει, θα πει ότι είμαι αγχώδης. Ήμουν τυχερή γιατί ξεκίνησε από μπροστά. Ξύπνησα ένα πρωί κι έλειπε μια τούφα. Είναι αυτό που ξυπνάς και κοιτάς στον καθρέφτη.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Άγγελου

Έχω περάσει πολλά για αυτό είμαι χαρούμενη και χαμογελαστή κι έχω όρεξη για ζωή γιατί έχω βιώσει κι απώλειες και ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε με αυτά που έχουμε κι αν μπορούμε και καλύτερα. Αν δεν μπορούμε, δεν πειράζει».

Close