Παγιδευμένοι-Σπύρος-Δημήτρης

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι ανατρεπτικές και αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Σπύρος ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Άγγελου.

ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ

Όλο και περισσότερο περιπλέκεται η ιστορία της σειράς του ΑΝΤ1 μετά τη δολοφονία του Άγγελου. Ο Σπύρος ψάχνει να βρει στοιχεία που θα τον βοηθήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας, στους «Παγιδευμένους». Η έρευνα που κάνει ο Σπύρος δείχνει ότι ο πατέρας του βρίσκεται πίσω από αυτό το πολύ σκοτεινό έγκλημα.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Νέες δολοφονίες χωρίς κάποιον ένοχο

Παγιδευμένοι-Σπύρος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος στο αστυνομικό τμήμα

Πατέρας και γιος θα βρεθούν απέναντι και θα έχουν έναν πολύ έντονο διάλογο. Ο Σπύρος κοιτάζει στα μάτια τον πατέρα του, τον Γεράσιμο τον οποίο και θέτει ενώπιον των ευθυνών του. «Εσύ τα έκανες όλα» του λέει φανερά θυμωμένος και συνεχίζει: «Εσύ κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Άγγελου».

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Το επόμενο θύμα του Άγγελου είναι η Άννα

Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος μαθαίνει κάτι για το Δημήτρη και πέφτει από τα σύννεφα

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος δείχνει το άλλο του πρόσωπο

Ο Γεράσιμος ατάραχος όπως πάντα δεν αρνείται αλλά και δεν παραδέχεται τίποτα από αυτά που του καταλογίζει ο Σπύρος, σύμφωνα με το youfly, στους “Παγιδευμένους”.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος απειλεί τον Αντρέα

Παγιδευμένοι-Γεράσιμος

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα περνούν μια νύχτα πάθους

«Μια χαρά ήρθαν τα πράγματα Σπύρο. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πειράζει απ’ όλη αυτή την κατάσταση» λέει ο Γεράσιμος απευθυνόμενος στο γιό του.

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Με ανατρεπτικό φόνο τελειώνει ο πρώτος κύκλος

Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει στον Γεράσιμο

Δείτε ακόμη Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος θα μαρτυρήσει από τον Γεράσιμο

Γενικά ο Γεράσιμος όταν βρίσκεται σε δύσκολη θέση αρέσκεται σε μισόλογα προκειμένου να πετυχαίνει το στόχο του. Στη προκειμένη περίπτωση αυτό που ενδιαφέρει τον Γεράσιμο είναι να σταματήσει την έρευνα της Άννας σχετικά με την εξαφάνιση του πατέρα της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close