Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Άννα βάζει τον εαυτό της σε κίνδυνο. 

Από την αρχή της σειράς αυτή η Άννα μας κοψοχολιάζει…

Ο χρόνος που έχει δώσει διορία ο Άγγελος για να πραγματοποιήσει τις απειλές του θα τελειώσει αλλά λίγο πριν την αντίστροφη μέτρηση ο ίδιος θα βρεθεί στο νοσοκομείο με καρδιακή προσβολή. Η Κατερίνα μην μπορώντας να περιμένει τον Άγγελο να πραγματοποιήσει τις απειλές του πάει να τον δει στη φυλακή.

Εκείνος όμως είναι αναίσθητος στο κρεβάτι και ο σφυγμός του είναι πολύ αδύναμος. “Φωνάξτε ασθενοφόρο” φωνάζει ο φύλακας και τον παίρνουν με το φορείο.

Ο Δημήτρης ρωτάει να μάθει ποιος είναι ο φυλακισμένος και τι έχει συμβεί. “Είναι ο Άγγελος Χατζής. Τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι. Ίσως είναι καρδιακή προσβολή” του απαντούν. Ο Δημήτρης διατάζει το κελί να σφραγιστεί και να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Τον καλύτερο αποχαιρετισμό έκαναν οι πρωταγωνιστές της σειράς με ένα βίντεο

Παγιδευμένοι-Άγγελος-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Ειρήνη θα αναγκαστεί να δεχτεί την σχέση του Δημήτρη και της Άννας

Όλοι τρέχουν στο νοσοκομείο και η Υβόννη κλαίει απαρηγόρητη για το γιο της. Όλοι νιώθουν οίκτο για αυτήν. Όσο βρίσκονται στο νοσοκομείο περιμένουν με αγωνία το ιατρικό ανακοινωθέν.  Ο γιατρός βγαίνει και λέει πως βρέθηκε στο αίμα του ποσότητα δηλητηρίου που προκάλεσε την καρδιακή προσβολή.

Θεωρείται πλέον βέβαιο ότι κάποιος αποπειράθηκε να σκοτώσει τον Άγγελο μέσα στη φυλακή. Ο Άγγελος διαφεύγει από το κίνδυνο και ζητάει να δει τον πατέρα του. “Κάποιος προσπάθησε να με σκοτώσει. Σώθηκα αλλά θα ξαναπροσπαθήσει. Είπες ότι θα με σώσεις Κάνε κάτι.” του λέει τρομαγμένος και με δάκρυα στα μάτια.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Θοδωρής θα έρθει σε μια συνάντηση που θα τον παγώσει

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σπύρος ανακαλύπτει τον δολοφόνο του Άγγελου

Ο Αλέκος λυγίζοντάς από την εικόνα του γιου του, του απαντάει “μπορούμε κι από δω να κάνουμε ένα σχέδιο απόδρασης. Είναι επικίνδυνο αλλά θα το κάνουμε αύριο. Θα σε πάνε για εξετάσεις. Θα χρειαστεί να πας στην τουαλέτα, εκεί θα μείνεις μόνος.

Η τουαλέτα έχει ένα μεγάλο παράθυρο που βλέπει στην πίσω μεριά του νοσοκομείου. Είσαι στον πρώτο όροφο, θα πηδήξεις θα σου έχω στο πάρκινγκ το αυτοκίνητο της μητέρας σου και τα κλειδιά θα είναι πάνω.“.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Νέες δολοφονίες χωρίς κάποιον ένοχο

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος στο αστυνομικό τμήμα

Οι δυο τους αγκαλιάζονται. Την επόμενη μέρα ο Άγγελος συνοδεύεται από τους αστυνομικούς. Εκείνος έχει ένα ειρωνικό ύφος και σφυρίζει ένα σκοπό που κεντρίζει το ενδιαφέρον της Άννας που περνάει από κει. Οι ματιές τους διασταυρώνονται αλλά δε μιλούν.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Γεράσιμος δείχνει το άλλο του πρόσωπο

Παγιδευμένοι-Άννα-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος απειλεί τον Αντρέα

Εκείνος συνεχίζει να σφυρίζει. Του βγάζουν τις χειροπέδες και μπαίνει στο μπάνιο. Η Άννα θυμάται ότι αυτόν τον σκοπό σφύριζε όταν οι δυο τους έκαναν κοπάνα μια μέρα απ’ το σχολείο για να πάνε εκδρομή. “Θα το σκάσει” μονολογεί.

Τρέχει και πάει στο πάρκινγκ όπου βλέπει το αυτοκίνητο να μπαίνει μέσα. Μετά από λίγο ο Άγγελος έχει καταφέρει να αποδράσει και φεύγει με το αυτοκίνητο χωρίς όμως να ξέρει ότι στο πίσω κάθισμα είναι κρυμμένη η Άννα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close