Μαρίνα Πατούλη: Τραγουδάει το “είσαι παιδί μου πειρασμός” και τρελαίνει το Instagram

Μαρίνα Πατούλη: Τραγουδάει το “είσαι παιδί μου πειρασμός” και τρελαίνει το Instagram. Η Μαρίνα Πατούλη τραγουδάει και χορεύει το “Είσαι παιδί μου πειρασμός” στη Μύκονο και ξετρελαίνει το Instagram.

Είναι γνωστό ότι η εκκεντρική Μαρίνα Πατούλη έχει τραβήξει πολλές φορές τα φλας της δημοσιότητας πάνω της εξαιτίας του ότι της αρέσει η μεγάλη ζωή και δεν το κρύβει. Για ακόμη μία φορά λοιπόν η Μαρίνα Πατούλη τράβηξε τα βλέμματα της προσοχής.

Δείτε ακόμα Τζούλια Νόβα: Το τέλειο σώμα της μετά την γέννα της – Τo πρόγραμμα διατροφής

Μέσα από την προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ανέβασε ένα βίντεο που την βλέπουμε να ξεσαλώνει στην Μύκονο τραγουδώντας και χορεύοντας το “Είσαι παιδί μου πειρασμός”. Φυσικά ξετρέλανε το Instagram. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Κώστας Κωστόπουλος: Είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου

Μαρίνα Πατούλη: Τραγουδάει το “είσαι παιδί μου πειρασμός” και τρελαίνει το Instagram

Πιο συγκεκριμένα η Μαρίνα Πατούλη περνάει ευχάριστες στιγμές στην Μύκονο. Η πρώην γυναίκα του Περιφερειάρχη Αττικής φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον εαυτό της κι έτσι στην Μύκονο απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς.

Ανέβασε μάλιστα ένα βίντεο στο Instagram όπου μαζί με τον φίλο της Γιώργο Ντάβλα τραγουδάει και χορεύει το “Είσαι παιδί μου πειρασμός” ξεσαλώνοντας. Τα likes και τα σχόλια έπεσαν βροχή και το Instagram έπεσε από αυτό το βίντεο. Δείτε το παρακάτω:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marina Patoulis (@marina_patoulis)

Close