Τζούλια Νόβα: Το τέλειο σώμα της μετά την γέννα της – Ποιο είναι το μυστικό της;

Τζούλια Νόβα: Το τέλειο σώμα μετά την γέννα της.Το πρόγραμμα διατροφής μετά τη γέννα και το μυστικό της που την οδήγησε λίγους μήνες μετά να ξαναέχει το καλλίγραμμο κορμί που είχε πρίν.

Η Τζούλια Νόβα  Εχεί γίνει μαμά και προσπαθεί να χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης, προκειμένου να βγει στην παραλία έχοντας αποκτήσει ξανά τη σιλουέτα της.

Τζούλια-Νόβα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία είσαι τα νιάτα μου

Το μοντέλο έγινε μαμά το 2021 και η ευτυχία της, από τότε που κράτησε στην αγκαλιά της την κόρη της, δεν περιγράφεται, ωστόσο, προσπαθεί ν’ αποκτήσει το καλλίγραμμο κορμί που είχε.

Το μυστικό της Τζούλιας Νόβα για να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης
Λίγο πριν ξεκινήσει το καλοκαίρι, η Τζούλια Νόβα πήρε την απόφαση να ξεκινήσει γυμναστική και διατροφή, ώστε να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά της εγκυμοσύνης, καθώς συνολικά και στους 9 μήνες είχε πάρει 13 κιλά.

Τζούλια-Νόβα

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο Παντελής γνωρίζει την Κλαίρη και σαστίζει

Το μοντέλο λατρεύει τη γυμναστική και γενικότερα την υγιεινή ζωή και μάλιστα, δεν ήταν λίγες οι φορές που στην εγκυμοσύνη της έκανε γυμναστική, για να μπορέσει να σφίξει το σώμα της.

Η σχέση που έχει με τα social media και ιδιαίτερα με το Instagram, όπου μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, είναι πολύ καλή.

Τζούλια-Νόβα

Δείτε ακόμη Άγριες Μέλισσες: Ο Ζάχος θέλει να εκδικηθεί για το θάνατος της Μάρως

Πολλοί είναι εκείνοι που την ρωτούν συχνά πως έχει καταφέρει να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης της, με την ίδια να τους απαντά ότι με σωστή διατροφή και γυμναστική, όλα μπορούν να γίνουν.

Τι τρώει η Τζούλια Νόβα για να διατηρήσει τη σιλουέτα της

Επίσης, αρκετά συχνά, δημοσιεύει φωτογραφίες με τα γεύματά της, με την ίδια να δίνει τις συμβουλές της.

Τζούλια-Νόβα-Πρωινό

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Πεθαίνει ο Σταύρος;

Στην ιστορία της  δημοσίευσε ένα πιάτο με ψητό ψάρι και ντοματίνια, θέλοντας να μοιραστεί το πρωινό  της γεύμα με τους ακόλουθούς της.

Μας κάνεις εντύπωση που πρώι πρωί τρώει ΄ψαρι!

* Τα άρθρα, έχουν καθαρά πληροφοριακό χαρακτήρα και δεν αναπληρώνουν την γνώμη του θεράποντα ιατρού. Το περιεχόμενο των άρθρων είναι για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον θεραπευτή, εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Κάθε οργανισμός είναι μοναδικός και έχει διαφορετικές ελλείψεις, ανάγκες, παθολογικά ευρήματα και ψυχολογικά χαρακτηριστικά. Ζητήστε την βοήθεια ειδικών αποκλειστικά για την δική σας περίπτωση. Το daddy-cool.gr και οι συντάκτες του δεν φέρουν καμία ευθύνη για την οποιαδήποτε χρήση.

Close