Κώστας Κωστόπουλος-καταγγελία-από-Ελένη Γερασιμίδου-

Κώστας Κωστόπουλος: Είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου. Νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας για τον Κώστα Κωστόπουλο, αφού κατηγορείται ότι είχε πετάξει καρέκλα στην Ελένη Γερασιμίδου. 

Σάλο προκάλεσε πριν λίγες ημέρες η καταγγελία για τον σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλο, που κατηγορήθηκε για βιασμό από την ηθοποιό Έλενα Αθανασοπούλου. Μάλιστα η Έλενα Αθανασοπούλου κατέθεσε μήνυση στον Κώστα Κωστόπουλο.

Μία νέα καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας με πρωταγωνιστές αυτή την φορά τον Κώστα Κωστόπουλο και την Ελένη Γερασιμίδου. Η εκπομπή Πρωινό αποκάλυψε πως η καταγγελία αναφέρει πως ο Κώστας Κωστόπουλος πέταξε καρέκλα στο παρελθόν στην Ελένη Γερασιμίδου. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Τζούλια Νόβα: Το τέλειο σώμα της μετά την γέννα της – Τo πρόγραμμα διατροφής

Πιο συγκεκριμένα η Άννα Παντζέλη μίλησε στην πρωινή εκπομπή Πρωινό και αποκάλυψε πως ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος είχε μία σ3ξιστική συμπεριφορά απέναντι στην γνωστή ηθοποιό Ελένη Γερασιμίδου και δεν είχε διστάσει τότε να της πετάξει καρέκλα. Σύμφωνα με την ίδια:

«Είχα συνεργαστεί με τον κύριο Κωστόπουλο πολλά χρόνια πριν. Υπήρχε μια ένταση. Είχε μια σεξιστική συμπεριφορά την οποία δεν ανεχόταν κανένας μας πέρα από κάποιες νέες ηθοποιούς που ήταν πολύ τρομαγμένες, η αλήθεια είναι 1-2 κορίτσια. Και είχε πάρα πολλά νεύρα γενικά…

Κώστας Κωστόπουλος-καταγγελία-από-Ελένη Γερασιμίδου-

Εμένα αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι πως μπορούνε κάποιοι άνθρωποι και μάλιστα γυναίκες να βγαίνουν και να κόβουν το χέρι τους λέγοντας ότι είναι οικογενειάρχης, έχει παιδιά κτλ. Όποιος δεν έχει παιδιά δηλαδή είναι ένοχος. Εγώ που έχω μια κόρη δηλαδή φαντάζομαι πως ότι κι αν κάνω θα είμαι αθώα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται για τον φόνο του Άγγελου

Εγώ ξέρω ότι είχε μια σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά και μάλιστα είχαμε και το αποκορύφωμα που είχε πετάξει στην Ελένη Γερασιμίδου μια καρέκλα. Ήμουν μπροστά. Αυτά που λέω τα λέω με γνώση.

Η Ελένη Γερασιμίδου έτρεμε και όλο το συνεργείο. Τώρα αυτό το κορίτσι επειδή δεν είναι γνωστό, δεν έχει κάνει καριέρα και επειδή ήταν 21 ετών, πρέπει να το λιθοβολούμε αν είναι ξανθιά ή όμορφη;

Κώστας Κωστόπουλος-καταγγελία-από-Ελένη Γερασιμίδου-

Εγώ δε μπορώ να πω αν τη βίασε ή όχι αλλά δε μπορώ να ξεχάσω τη σεξιστική και κακοποιητική συμπεριφορά του. Όταν γινόταν κάτι στο σετ αμέσως έβριζε. Η Ελένη Γερασιμίδου δε του είχε πει τίποτα.

Δείτε ακόμα Σασμός: Μάταια προσπαθεί να πάρει και πάλι την κατάσταση στα χέρια της η Καλλιόπη

Εγώ δεν κράτησα μαζί του επαφές, ούτε το τηλέφωνό του έχω. Δε νομίζω ότι θα έπαιρνε ποτέ κάποιον που ήταν μπροστά σε αυτό το συμβάν. Μόνο στο facebook τον είχα και αυτό που είδα είναι ότι μισή ώρα μετά την ανάρτησή μου, με διέγραψε»!

Κώστας Κωστόπουλος-καταγγελία-από-Ελένη Γερασιμίδου-

Μάλιστα μετά από αυτές τις δηλώσεις ο δημοσιογράφος Τάσος Τεργιάκης μίλησε με την Ελένη Γερασιμίδου και η ηθοποιός επιβεβαίωσε το γεγονός. Μένει να δούμε αν ο Κώστας Κωστόπουλος αυτή τη φορά, θα τοποθετηθεί σχετικά με όσα λέγονται γι’ αυτόν.

Κώστας Κωστόπουλος-καταγγελία-από-Ελένη Γερασιμίδου-

Δείτε το τηλεοπτικό απόσπασμα παρακάτω:

Close