Άννα Κυριακού: Έπαθα νευρικό κλονισμό όταν άκουσα ότι πέθανε η Μίνα Αδαμάκη

Η ηθοποιός Άννα Κυριακού δεν έκρυψε την οργή της  σχετικά με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την Μίνα Αδαμάκη να έφυγε από τη ζωή.

«Όταν άκουσα ότι η Μίνα Αδαμάκη έφυγε από τη ζωή, έπαθα έναν μικρό νευρικό κλονισμό. Άρχισα να κλαίω. Δε μπορούσα να πιστέψω ότι έφυγε τόσο νωρίς και τόσο απρόσμενα. Προσπάθησα να πάρω τον Μιχάλη Ρέππα στο τηλέφωνο.

Δεν τον βρήκα και με λυγμούς του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή. Είναι τραγικό αλλά και ιεροσυλία να παίζουν με τις ζωές και τον θάνατο των ανθρώπων. Είναι τραγικό κάποιοι να παίζουν με την ψυχολογία όλων μας», είπε αρχικά η Άννα Κυριακού.

Δείτε επίσης : Ερωτευμένη η Μελίνα Νικολαΐδου: Ποιος της έκλεψε την καρδιά

Άννα Κυριακού: Έπαθα νευρικό κλονισμό όταν άκουσα ότι πέθανε η Μίνα Αδαμάκη

Δείτε επίσης : Μίνα Αδαμάκη: Η αλήθεια για τη ζωή της και σε τι κατάσταση βρίσκεται

Η ηθοποιός  συνέχισε λέγοντας : «Το παρήγορο και σπουδαίο είναι ότι η Μίνα μας ζει. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι έβγαλαν ψεύτικο θάνατο ενός ανθρώπου τόσο σπουδαίου. Γλυκύτατο πλάσμα. Μόλις το πληροφορήθηκα, συγκλονίστηκα. Άρχισα να κλαίω. Δεν είχα κουράγιο να πάρω ούτε και τηλέφωνο. Σκέφτηκα πως κανείς δε θα ξέρει καλύτερα από τον Μιχάλη Ρέππα. Του τηλεφώνησα, δεν το σήκωσε και του άφησα μήνυμα στον τηλεφωνητή κλαίγοντας.

Ύστερα από λίγο με πήρε πίσω ο ίδιος και μου λέει, “καλά, τι έπαθες και κλαις εσύ;” Του είπα όσα άκουσα για τον θάνατο της Μίνας και μου λέει, “ψέματα είναι, μην τα πιστεύεις Αννούλα μου”. Τότε ησύχασα. Νομίζω ότι είναι απαράδεκτες όλες αυτές οι ψεύτικες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με τη ζωή και τον θάνατο ενός ανθρώπου. Και παλιότερα είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, αλλά δε μπορεί κανείς να παίζει με την ψυχολογία τόσων ανθρώπων».

 

Close