"Μένουμε σπίτι": Έτσι απασχόλησαν ο Ρέμος και η Μποσνιακ την μικρή τους kόρη στο σπίτι!

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται η Ελλάδα, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού σε όλη τη χώρα. Η κυβέρνηση προχωράει σε έκτακτα μέτρα πρόληψης και περιορισμού της μετάδοσης του ιού, και προτρέπει τον κόσμο να μείνει κλεισμένος σπίτι.

Σήμερα έγινε αναστολή λειτουργίας σε επιχειρήσεις, καφετέριες και πολλά ακόμη μαγαζιά, και όλοι μας οφείλουμε να δείξουμε την πρέπουσα υπευθυνότητα και να μείνουμε για ένα διάστημα σπίτι μας.

Οι celebrities και ο κόσμος της showbiz ξεκίνησαν μία διαδικτυακή εκστρατεία “Μένουμε σπίτι”, όπου δημοσιεύουν βίντεο που δηλώνουν ότι θα ακολουθήσουν τις οδηγίες της κυβέρνησης και θα φυλαχτούν από τον ιό, ενώ παροτρύνουν τον κόσμο να κάνει το ίδιο.

Στα πλαίσια λοιπόν αυτής της εκστρατείας, ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ, μένουν σπίτι με την μικρή τους κόρη, και μας δείχνουν πως περνάνε τον χρόνο τους, και με ποιον τρόπο απασχολούν την μικρή Ελένη που είναι 5 χρόνων.

Η πανέμορφη μητέρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δύο φωτογραφίες, δηλώνοντας πως μένουν σπίτι, και πως φροντίζουν να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους…φτιάχνοντας ψωμάκια!

"Μένουμε σπίτι": Έτσι απασχόλησαν ο Ρέμος και η Μποσνιακ την μικρή τους kόρη στο σπίτι! "Μένουμε σπίτι": Έτσι απασχόλησαν ο Ρέμος και η Μποσνιακ την μικρή τους kόρη στο σπίτι!

Close