Μιμή Ντενίση: Ποιο φαγητό τρώει μόνο μία φορά το χρόνο

Η Μιμή Ντενίση έχει συμμαχήσει με τον χρόνο

Η ηθοποιός και σεναριογράφος  μίλησε  για τι αυστηρές διάτες και για το αν έχει σκεφτεί  πώς θα ήθελε να ολοκληρώσει την καριέρα της.

Ποιο είναι το μυστικό σας και έχετε καταφέρει να κάνετε τον χρόνο σύμμαχο σας;

Μιμή Ντενίση: Ποιο φαγητό τρώει μόνο μία φορά το χρόνο

Είναι δύο. Η τεράστια πειθαρχία που έχω, ίσως το πήρα από τον στρατηγό μπαμπά μου και δεν τρώω πράγματα που θα ήθελα να φάω. Δεν πίνω ποτά, δεν βάζω ούτε μια γουλιά αλκοόλ στο στόμα μου. Δεν πίνω αναψυκτικά, δεν τρώω γλυκά, δεν έχω κάνει ποτέ ναρκωτικά. Ψιλοκάπνιζα, το έκοψα και αυτό τελείως. Προσπαθώ ακόμα και όταν έχω τεράστιο φόρτο εργασίας να έχω μια ήρεμη ψυχοσύνθεση. Παίζει μεγάλο ρόλο βέβαια που εκ φύσεως δεν θα αγχωθώ.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Ξέρω ότι η ζωή είναι μια φορά και η μέρα που ζούμε είναι μια μέρα κερδισμένη. Επίσης όταν έχεις περιέργεια για πράγματα και δημιουργικότητα και ονειρεύεσαι μένει νέο το μυαλό σου και άρα η καρδιά. Εκεί λοιπόν έρχεται και η πειθαρχία και κρατάς νέο και το σώμα σου.

Υπήρξε περίοδος που κάνατε αυστηρή δίαιτα;

Αυστηρή δίαιτα δεν έχω κάνει ποτέ, κάνω όμως όλα τα χρόνια. Ζω με διατροφή. Πριν κάνω την ταινία για παράδειγμα, την κάνω πιο αυστηρά. Γενικώς πατάτες που τρελαίνομαι γι’ αυτές, θα φάω μια φορά τον χρόνο.

Θα σκεφτόσασταν ποτέ να μείνετε μόνιμα στον Θεολόγο;

Ναι, αν μια σεζόν δεν έπαιζα στο θέατρο και μόνο έγραφα ή προετοίμαζα κάτι, θα έμενα. Λατρεύω την εξοχή και μου λείπει πάρα πολύ. Οσο και να φαίνεται περίεργο για έναν άνθρωπο που μένει στο κέντρο, είμαι άνθρωπος της εξοχής. Μπορώ να πάω και να… ριζώσω, να ασχολούμαι με τον κήπο, με το π λίπασμα βάλαμε. Με ευχαριστεί πολύ αυτή η ζωή και εκεί έχω γράψει όλα μου τα έργα.

Μιμή Ντενίση: Ποιο φαγητό τρώει μόνο μία φορά το χρόνο

Έχετε σκεφτεί το πώς θα θέλατε να τελειώσετε την καριέρα σας;

Μα δεν θέλω να την τελειώσω ποτέ. Η καριέρα μου δεν είναι μόνο της ηθοποιού, μπορεί λοιπόν να μην παίζω μια ολόκληρη σεζόν και να παίξω έναν μήνα Μπορεί να μην παίξω δύο σεζόν και να γράψω δυο έργα Μπορεί να σκηνοθετώ… Για μένα είναι το ίδιο; αλλά επειδή έχω συνηθίσει την επαφή με το κοινό, το να βγαίνω στη σκηνή με ξεκουράζει.

Δείτε επίσης : Άγριες Μέλισσες: Δούκας και Μυρσίνη Η τραγική συνέχεια

Είναι το σπίτι μου, δεν με κυνηγάει κανένας, δεν μου τηλεφωνεί κανένας, δεν έχω·να κάνω άλλες δουλειές. Είναι οι μόνες ώρες της ημέρας που είμαι συγκεντρωμένη σε ένα θέμα Όλες τις άλλες ώρες με κυνηγάνε οι χίλιοι διάβολοι.

Ο χρόνος που περνάει σας αγχώνει;

Μιμή Ντενίση: Ποιο φαγητό τρώει μόνο μία φορά το χρόνο

Ναι βέβαια. Όχι ακριβώς με αγχώνει, αλλά όταν έχεις τον χρόνο και κάτσεις να σκεφτείς φυσικά σε στεναχωρεί. Σκέφτομαι ότι ίσως κάτι να μην μπορώ να το κάνω σε δέκα χρόνια, αλλά νομίζω για αυτό είναι καλό ο άνθρωπος να εργάζεται μέχρι τα γεράματα. Έχω δει ανθρώπους που θαυμάζω πάρα πολύ, όπως τη μητέρα μου που πάντα διάβαζε, έγραφε, ήταν σε συλλόγους φιλανθρωπικούς, την Ελένη Γλύκατζη-Αρβελέρ που σε αυτή την ηλικία γράφει συνέχεια Βλέπω ανθρώπους της δικιάς μου ηλικίας ή και νεότερης που έχουν κάνει ένα καλό γάμο σπίτι και πισίνα και από τα 50 τους κάθονται και είναι γέροι.

Δείτε επίσης : Σασμός: Η Βασιλική υποψιάζεται τον Μαθιό για το φόνο του Στεφανή

Ωραία τα λεφτά, η πισίνα το σκάφος αλλά μετά π; Εσείς σίγουρα δεν ανήκετε σε αυτή την κατηγορία, γιατί δεν σταματάτε ποτέ… Εγώ είμαι ο θηλυκός Βέγγος, όπως έτρεχε εκείνος στις ταινίες, έτσι είναι η δικιά μου ζωή καθημερινά.

Πηγή:Eγώ

Close