Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καταιγιστικές καθώς η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά.

Στην εκπομπή του mega Πάμε Δανάη έγιναν αποκαλύψεις!

Στην τελική ευθεία ο γάμος της Ιουλίας και του αστυνόμου Κουράκου, με τον Στάθη να είναι ράκος γιατί χάνει τη γυναίκα που αγαπά, την Ιουλία. Τα συμπεθέρια φτάνουν στην Μάνη.Οι δύο οικογένειες κάνουν τραπέζι. Και το προηγουμένο βράδυ του γάμου. ρωτάει τη θεία της την Ιουλία, αν όντως θέλει να παντρευτεί τον Γιώργη Κουράκο. Η Ιουλία όμως δεν θα δώσει ξεκάθαρη απάντηση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η κρυφή πληγή του Μάνου για την μάνα του

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Ο Στάθης κάνει μία τελευταία κίνηση ματ για να αποτρέψει το γάμο της Ιουλίας.

Την άλλη μέρα ο Στάθης περιπλανιέται σε όλη τη Μάνη. Είναι σαν χάμενος. Δεν μπορεί να σκεφτεί πως η Ιουλία θα παντρευτεί άλλον αντρα. και κάνει μία παράτολμη προσπάθεια και πηγαίνει και βρίσκει την Ιουλία.

Λίγο πριν φτάσει στην εκκλησία η Ιουλία,  εμφανίζεται μπροστά της ο Στάθης και της ζητά να σταματήσει. Της ζητάει να μιλήσουν, της λέει πως θα κάνει το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της αν παντρευτεί τον αστυνόμο. Δεν τον αγαπάς, γιατί το κάνεις;

Στο μεταξύ, όσο γίνονται αυτά, ο  Γιώργης Κουράκος είναι στημένος στην εκκλησία.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ποιος είναι στα αλήθεια ο αστυνόμος Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Η Ιουλία αφήνει σύξυλο να περιμένει τον Γιώργη στην εκκλησιά

Τι θα αποφασίσει η Ιουλία; Η Ιουλία θα αποφασίσει να γίνει ο γάμος και θα διώξει τον Στάθη. Θα προλάβει να φτάσει έγκαιρα; Νομίζουμε πως ναι καθώς αυτός ο Γάμος μάλλον θα γίνει και ο Στάθης θα καταρρεύσει τελείως.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close