Νικηφόρος : Τι απαντά στις φήμες σχέσης με τη Δήμητρα Κατσαφάδου

Ο Νικηφόρος απαντά για το τηλέφωνο που έκλεισε στην Κατερίνα Καινούργιου και τη σχέση με την Δήμητρα Κατσαφάδου στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τον Στέφανο Κωνσταντινίδη

Δεν παίρνετε ποτέ τους τραγουδιστές τόσο νωρίς το πρωί, κοιμούνται» είπε κάνοντας χιούμορ ο Νικηφόρος για το τηλέφωνο που είχε κλείσει στην Κατερίνα Καινούργιου.

Η απάντηση  στον λόγο που είχε αρνηθεί να μιλήσει στις τηλεοπτικές κάμερες σε ένα πρόσφατο κάλεσμα που είχε κάνει στους δημοσιογράφους.

Δείτε επίσης : Κατιάνα Μπαλανίκα : Αυτός είναι ο κούκλος γιος που απέκτησε με το Στηβ Κακέτση

«Η πρόσκληση ήταν αποκλειστικά για δημοσιογράφους για να κάνουμε ένα δείπνο προκειμένου να γνωριστούμε καλύτερα και να μιλήσουμε μεταξύ μας. Να μιλήσουμε κατ΄ ιδίαν. Όταν μου είπαν ότι υπάρχουν κάμερες, είπα “παιδιά ξέρετε ότι δε μιλάω για τα προσωπικά μου” και μάλιστα ο λόγος που το κάναμε prive, χωρίς κάμερες ήταν αυτός. Φτάνω και βλέπω της κάμερες, αλλά επειδή είχε βγει ένα θέμα στον αέρα εκείνη την περίοδο για την προσωπική μου ζωή, και το κάλεσμα ήταν για δημοσιογράφους θεώρησα ότι ήρθαν μόνοι τους» είπε.

Η  προσωπική του ζωή και τη σχέση του με την Δήμητρα Κατσαφάδου

«Στην αρχή το πήρα σαν πλάκα. Με τη Δήμητρα έχουμε βγει έξω, έχουμε πάει έξω μαζί, έχουμε κοινές φωτογραφίες, ερχόταν να με δει στο μαγαζί… Μου φάνηκε περίεργο αυτό που έγινε τώρα. Ήμουν έξι χρόνια σε σχέση, μάθατε ποτέ τίποτα; Και μάλιστα δεν κρυβόμουν και ποτέ απλά δεν πήγαινα χέρι χέρι σε μια πρεμιέρα. Θα πήγαινα στο σινεμά μου, θα πήγαινα για φαγητό όπως όλα τα ζευγάρια. Αν δε το προκαλέσεις δε γίνεται να υπάρχει δισανάλογο αποτέλεσμα» είπε  ο Νικηφόρος.

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο

Close