Κίμων Κουρής-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τους απαθανάτισε ο φακός, να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Ο Κίμωνας Κουρής, που υποδύεται τον γοητευτικό εισαγγελέα Σταύρο στην αγαπημένη σειρά “Παγιδευμένοι” του ΑΝΤ1 και η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου την οποία θα δούμε σύντομα να μπαίνει στη σειρά απολαμβάνουν την βόλτα τους στο κέντρο της Αθήνας.

Νέο κεφάλαιο στη ζωή της φαίνεται πως έχει ανοίξει για την 37χρονη ηθοποιό, καθώς μετά τον χωρισμό της από τον Πάνο Βλάχο, με τον οποίο ήταν μαζί περισσότερο από 10 χρόνια, η ίδια είναι σε σχέση τον τελευταίο καιρό με τον επίσης ηθοποιό Κίμωνα Κουρή, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ΟΚ!.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Ένα στικάκι από τον Άγγελο αποκαλύπτει την αλήθεια

Κίμων Κουρής-Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Τους απαθανάτισε ο φακός, να κάνουν βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Μάλιστα, οι δυο τους πρόκειται να συνυπάρξουν και στη σειρά «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1, όπου εκείνος υποδύεται τον εισαγγελέα Σταύρο Μαυρίδη.

Δείτε ακόμα: Παγιδευμένοι: Και δεύτερο ζευγάρι στην Πραγματική ζωή είναι ηθοποιοί από τη σειρά

Ο φακός του περιοδικού απαθανάτισε το ζευγάρι το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου σύμφωνα με το znews.gr κοντά στην πλατεία Συντάγματος, μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των ηθοποιών για την απόσυρση του επίμαχου προεδρικού διατάγματος. Οι δυο τους προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους εκτός δημοσιότητας.

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, όπως έχει επανειλημμένα διευκρινίσει για την προσωπική της ζωή, «δεν μπορώ να ελέγξω τι θα γραφτεί και τι όχι. Εγώ μπορώ να ελέγξω τι θα πω και δεν μου αρέσει να μιλάω για αυτά».

 

Close