Παγιδευμένοι-Άννα-

Παγιδευμένοι: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ένα στικάκι από τον Άγγελο αποκαλύπτει την αλήθεια.

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον

Ο Δημήτρης είναι σχεδόν σίγουρος ότι η Κάλια δεν είναι αυτή που παραποίησε τα αποτελέσματα της Σήμανσης. Πηγαίνει στο γραφείο του στην εισαγγελία, όπου τα πάντα είναι στη θέση τους.

Βρίσκει τον Ανδρέα. «Πρέπει να δούμε το υλικό από τις κάμερες έξω από το γραφείο μου για να δούμε ποιος μπήκε», του εξηγεί. Πράγματι, βλέπουν τον Ηλία. Όταν η Δημήτρης τηλεφωνεί στην Άννα, εκείνη είναι έξω από το σπίτι του δολοφόνου.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Σταύρος διώχνει οργισμένος την Άννα

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι επόμενα επεισόδια: 39 , 40 , 41

«Τι κάνεις εκεί;», της φωνάζει. «Από ένστικτο», του εξηγεί. Πηγαίνει και τη βρίσκει. Σε λίγο ο Ηλίας παίρνει το αυτοκίνητό του. Εκείνοι τον ακολουθούν. Στη διαδρομή όμως τους αντιλαμβάνεται και αρχίζει να αναπτύσσει ταχύτητα. Όταν εγκλωβίζεται στην κίνηση, βγαίνει από το αυτοκίνητο κι αρχίζει να τρέχει. Τρέχουν κι εκείνοι στο κατόπι του.

Ο Ηλίας τότε τους φωνάζει: «Δεν πρόκειται να πάω φυλακή» και πέφτει στις ρόδες ενός φορτηγού. Ο θάνατός του είναι ακαριαίος και το ερώτημα ποιος τον έβαλε να σκοτώσει τον Άγγελο θα παραμείνει μέχρι στιγμής αναπάντητο. Μέχρι που ένα στικάκι θα έρθει στα χέρια της Άννας…

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ο Στέλιος σώζει την Υβόννη

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Η Αγγελική Ρούσσου αλλάζει τα δεδομένα

Σας έχουμε αποκλειστικά στο daddy-cool.gr καρέ καρέ τη σκηνή του φόνου του Άγγελου. Ο Άγγελος αφήνει ένα βίντεο που τα εξηγεί όλα με σαρδόνιο ύφος. Τα ομολογεί όλα σε ένα στικάκι που θα στείλει στην Άννα και η Άννα θα το παραλάβει αρκετό καιρό μετά.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: H Χρύσα διαλύεται

Παγιδευμένοι-Άννα-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Ποιος απειλεί να διαλύσει Άννα και Δημήτρη

Μεταφερόμαστε στο δάσος όταν η Άννα έρχεται στα χέρια με τον Άγγελο, ο οποίος έχει το όπλο του μπαμπά του στο αυτοκίνητο. Η Άννα καταφέρνει να πάρει το όπλο και να τον απειλήσει.  και ενώ τον σημαδεύει, ξαφνικά δέχεται από πίσω χτύπημα στο κεφάλι από κάποιον και και πέφτει λιπόθυμη.

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Δημήτρης και Άννα ξανά αντιμέτωποι

Παγιδευμένοι-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Παγιδευμένοι: Εξιχνιάζεται η δολοφονία του Κοσμά

Ο άγνωστος σκοτώνει τον Άγγελο και βάζει το όπλο στο δεξί της χέρι για αποτυπώματα, με σκοπό να την ενοχοποιήσει. Μετά από λίγο συνέρχεται για λίγο η Άννα και βλέπει θολά, κάποιον ή κάποια με μαλλιά μακριά από πάνω της. Ο  Άγγελος σκηνοθετεί τη δολοφονία-αυτοκτονία του για να ενοχοποιήσει την Άννα και να τους δείξει ότι είναι ανώτερος όλων

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια απο την σειρά Παγιδευμένοι με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close