Άλλη μια χημειοθεραπεία και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος : Παίχτρια του Mystyle rocks ραγίζει καρδίες

«Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό… αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος» Λέει η πρώην παίχτρια του My style rocks που ραγίζει καρδιές με την μάχη που δίνει με τον καρκίνο

Η Αμίνα Χακίμ είχε γίνει γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My style rocks. Η ίδια τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρείται έντονα καθώς διαγνώσθηκε με καρκίνο.

Άλλη μια χημειοθεραπεία και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος : Παίχτρια του Mystyle rocks ραγίζει καρδίες

Χτες ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο γράφοντας στη λεζάντα:

«Άλλη μια χημειοθεραπεία σήμερα και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος αυτό… αυτή είναι η ευχή μου για το νέο έτος».

Δείτε επίσης : Ταγωδία στη Βέροια: Βρέθηκε Νεκρό παιδί σε φράγμα

Σε παλαιότερη ανάρτησή της λίγους μήνες πριν η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ είχε γράψει στα social media :

«Μερικοί άνθρωποι είναι “δυνατοί” δεν έχουν το δικαίωμα να πέσουν, τα αντέχουν όλα. Έχω καρκίνο και ήθελα να σας πω ότι δεν είναι το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί στη ζωή μου. Το χειρότερο είναι η τυραννία που έχω υποστεί στο οικογενειακό μου περιβάλλον από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι και σήμερα. Κάνω 15 χρόνια ψυχοθεραπεία για να ξεπεράσω τα τραύματα και ήρθε ο καρκίνος να μου θυμίσει ότι 36 χρόνια ασχολούμαι ακόμα με την αγάπη που δεν πήρα και δεν βλέπω την αγάπη που παίρνω από τους φίλους μου που έχουν γίνει πραγματική μου οικογένεια.

Σε ότι έχω πετύχει μέχρι σήμερα δεν με βοήθησε κανένας γονιός στο παραμικρό. Αντιθέτως ήταν και εμπόδιο σε πολλά, καθώς ως κόρη μουσουλμάνου δεν είχα και ιδιαίτερα δικαιώματα ακόμα και στην ενήλικη ζωή μου.

Ο πατέρας μου ο τζογαδόρος ο μουσουλμάνος και η μάνα μου η “καημένη”, η διπολική που ανεχόταν να την κακοποιεί ο άντρας της εκείνη και τα παιδιά της. Ήταν μάρτυρας και συνωμότης σε ένα μαρτύριο που δεν τελείωνε ποτέ.. κ άλλα πολλά που δε χωράνε σε 40 στορις. Η κληρονομιά μου είναι τα χρέη τους, τα τραύματα που παλεύω ακόμα να ξεπεράσω και ο καρκίνος. Ήθελα να τα πω.

Δείτε επίσης : Ιωάννα Παλιοσπύρου : Υποδέχθηκε το νέο έτος στο νοσοκομείο

Γι’ αυτό δείχνω κακιά.. προτιμώ τους ανθρώπους μακριά μου..πως να τους εμπιστευτώ όταν οι πρώτοι που σε πρόδωσαν είναι εκείνοι που σε γέννησαν. Η συμβουλή μου είναι όποιος σας ρημάζει να φροντίζετε να μένει μακριά σας όποιος κι αν είναι αυτός! Α όσο για τον καρκίνο θα τον ξεπεράσω σίγουρα. Ξέρω από μάχες».

Άλλη μια χημειοθεραπεία και έχω χάσει το μέτρημα… Να μην το περάσει κανένας άνθρωπος : Παιχτρια του Mystyle rocks ραγίζει καρδιες

Close