πανωλεθρία_που_βρίσκεται_σήμερα_ο_Πανωλεθρίας_

Θυμάστε τον μαθητή είδωλο που στις Πανελλήνιες του 1997, έξαλλος έλεγε στις κάμερες των δημοσιογράφων «Πανωλεθρία, όλα τα αντιSOS»; Που κατέληξε σήμερα;

Οι Πανελλήνιες είναι σίγουρα μία πολύ αγχωτική περίοδος για την ζωή κάθε εφήβου και νέου. Κάθε φορά λοιπόν που ξεκινούν οι Πανελλήνιες, δημοσιογράφοι την στήνουν έξω από τα σχολεία και περιμένουν τις πρώτες εντυπώσεις των εξεταζόμενων και τις δηλώσεις των καθηγητών.

Πολλοί εξεταζόμενοι λένε τα κλασικά “και έπινα, και έβγαινα και γλεντούσα, αλλά είχα πρόγραμμα”, “κοίταξε εγώ δεν το πολύ διάβασα αλλά έχω γενικά την αίσθηση” και τέτοια. Υπάρχουν όμως κάθε χρόνο και μερικοί μαθητές είδωλα που οι δηλώσεις τους γίνονται viral σε όλες τις σελίδες.

Δείτε ακόμα Βίντεο δείχνει τι έκαναν όλες οι γυναίκες στην καραντίνα – Ξεκαρδιστικό

Έχουμε λοιπόν την υποψία ότι όλοι αυτοί οι μαθητές που λένε την μία πιο αστεία ατάκα πίσω από την άλλη σχετικά με το ζήτημα των πανελληνίων, είναι μαθητές που έχουν δει το βίντεο του Πανωλεθρία. Αυτό το υποκοριστικό έχουν δώσει οι άνθρωποι που έχουν δει το εν λόγω βίντεο. Διαβάστε παρακάτω για το που βρίσκεται σήμερα:

Η ιστορία του Πανωλεθρία

Ο Πανωλεθρίας ήταν ένας αγανακτισμένος μαθητής που το 1997 είχε έρθει η δική του στιγμή να δώσει Πανελλήνιες. Σε αντίθεση με τους περισσότερους μαθητές που βγάζουν γέλιο μπροστά στην κάμερα, ο Πανωλεθρίας δεν ήταν από αυτούς τους μαθητές που δεν διάβαζαν και πολύ.

Ο Πανωλεθρίας φαίνεται πως είχε ρίξει πολύ διάβασμα εκείνη την περίοδο και περίμενε από την τύχη και την ζωή να τον ανταμείψει. Δυστυχώς γι’ αυτόν όμως η εξέταση ήταν μία πανωλεθρία. “Έπεσαν όλα τα αντιSOS” φώναζε στην κάμερα του δημοσιογράφου προσπαθώντας να βρει το δίκιο του.

Δείτε ακόμα Τι έκανε ο τύπος: Μη πείτε ποτέ αυτή την δικαιολογία για να κάνετε κοπάνα από την δουλειά

Το απόσπασμα του Πανωλεθρία έμενε άγνωστο για τους περισσότερους από εμάς μέχρι πριν από λίγα χρόνια. Το Luben, που είναι γνωστό σατιρικό site, ξέθαψε τον Πανωλεθρία και ο άτυχος νέος έγινε viral κοντά 20 χρόνια μετά. Δείτε το βίντεο:

Τι να κάνει σήμερα ο Πανωλεθρίας;

Αυτός ο νέος – είδωλο πικράθηκε πολύ από τις Πανελλήνιες τότε. Έβαλαν λέει αρχαία εύκολα για να γράψει και ο πιο άσχετος και άφησαν τα παιδιά να εξεταστούν στην παπαγαλία. Ένα δίκιο το είχε ο αγαπημένος μας Πανωλεθρίας.

Τι να απέγινε όμως ο νέος; Λέτε να προσπαθεί ακόμη να φύγει μακριά από την δημοσιογράφο κι αυτή να μην τον αφήνει; Λέτε να πικράθηκε τόσο από τις Πανελλήνιες και να έγινε βοσκός σε κάποια εξοχή; Λοιπόν, όχι. Έχουμε πει πολλές φορές φίλες και φίλοι ότι η ζωή δεν τελειώνει στις Πανελλήνιες.

Το έχουμε πει τόσες φορές που κινδυνεύουμε να γίνουμε κλισέ. Ο Πανωλεθρίας όμως, είναι η απόδειξη αυτού. Ο τότε μαθητής σπούδασε εν τέλει Νομική στο Columbia Law School και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται μόνιμα στην Ελβετία. Τα φιλιά μας Πανωλεθρία.

Διαβάστε όλα τα τότε και τώρα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

 

Close