βίντεο_δείχνει_τι_έκαναν_οι_γυναίκες_στην_καραντίνα_

Το πιο ξεκαρδιστικό βίντεο δείχνει τι έκαναν όλες οι γυναίκες στην καραντίνα.

Η αλήθεια είναι πως η καραντίνα δεν ήταν εύκολη υπόθεση για κανέναν. Τώρα που στην Ελλάδα τα μέτρα γίνονται όλο και πιο χαλαρά, θυμόμαστε το κοντινό μας παρελθόν και ευχόμαστε να μην ξανά ‘ρθει. Όμως η καραντίνα αποτέλεσε και πηγή έμπνευσης για ξεκαρδιστικά βίντεο, αστείες εικόνες και ακόμη πιο αστεία άρθρα.

Γιατί κάθε κακό έχει και μία καλή πλευρά κι αν δεν διακωμωδήσεις την κακή σου κατάσταση, δεν πρόκειται να επιβιώσεις μέσα σε αυτήν. Σκρολάροντας τυχαία στο Facebook λίγες μέρες πριν, πέσαμε τυχαία πάνω σε ένα βίντεο που μας έκανε να κλάψουμε από τα γέλια.

Δείτε ακόμα Δικαίωση Ακρίτα: Η κοντινή φωτό που δείχνει με τι εμβολιάστηκε τελικά ο Μπακογιάννης (Pics)

Στο βίντεο πρωταγωνιστής είναι ένας άντρας μεταμφιεσμένος σε γυναίκα, που μιμείται την συμπεριφορά της γυναίκας του για όσο βρίσκονταν σε καραντίνα. Η αλήθεια είναι πως ταυτιστήκαμε απόλυτα με το βίντεο και αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας. Διαβάστε παρακάτω: 

Το ξεκαρδιστικό βίντεο

Τι μπορείς να κάνεις όντας γυναίκα σε καραντίνα; Μπορείς να δοκιμάσεις συνταγές που είδες στο TikTok και σου φάνηκαν πανεύκολες όμως δεν ήταν. Μπορείς να θυμηθείς ένα παλιό σου χόμπι, να καθαρίσεις, να κοιμηθείς, να ψωνίσεις, να περάσεις δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σου.

Μπορείς να μαλώσεις με τα παιδιά σου, να ξανά κοιμηθείς, να δεις Netflix, να ξανά κοιμηθείς και φυσικά να έχεις τον προγραμματισμένο πονοκέφαλο όταν ο άντρας σου δεν…θέλει να δει Netflix. Φαίνεται πως λίγο ή πολύ όλες αυτά κάναμε στην καραντίνα.

Ένας άντρας λοιπόν που από ότι καταλάβαμε διατηρεί λογαριασμό στο Facebook με χιουμοριστικά βιντεάκια, αποφάσισε να μοιραστεί την καθημερινότητά του σε καραντίνα με την γυναίκα του, από την οπτική γωνία της γυναίκας του. Το αποτέλεσμα βγήκε απλά ξεκαρδιστικό. Εσείς ταυτιστήκατε;

Δείτε ακόμα Έξυπνη μάσκα: Θα χτυπάει συναγερμός όταν ξεχνάμε να την φορέσουμε

Εμείς πάντως σίγουρα. Γιατί η αλήθεια είναι πως είδαμε τον εαυτό μας μέσα σε αυτό το βίντεο. Και η ακόμη πιο μεγάλη αλήθεια είναι ότι καταφέρνοντας να σατυρίσουμε τις συμπεριφορές μας, περνάμε και καλύτερα ακόμη και στις πιο δύσκολες καταστάσεις.

Οι άντρες σας όμως τι έκαναν όσο βρίσκονταν σε καραντίνα; Μπορείτε να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας στα σχόλια. Προς το παρόν εμείς έχουμε την τιμητική μας. Μπορείτε να δείτε το βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε όλα τα αστεία άρθρα στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

Close