είπε_το_πιο_απίστευτο_ψέμα_για_να_μην_πάει_στην_δουλειά_

Εντάξει λίγο ή πολύ όλοι έχουμε σηκωθεί ένα πρωί χωρίς να έχουμε καμία όρεξη να πάμε στην δουλειά μας. Δεν θέλουμε να κάνουμε τα ίδια και τα ίδια, βαριόμαστε, θέλουμε να κάτσουμε σπίτι και να μην δούμε άνθρωπο.

Δεν θέλουμε να δούμε το αφεντικό μας ή να έρθουμε σε επαφή με δύστροπους πελάτες. Όποιος και να είναι ο λόγος που δεν θες να πας στην δουλειά, σίγουρα πολλές φορές μέσα στον μήνα όντως δεν θες να πας στην δουλειά.

Μερικοί κάνουν την καρδιά τους πέτρα και πηγαίνουν. Άλλοι βρίσκουν δικαιολογίες όπως το “αρρώστησα” και γλιτώνουν μία μέρα από την δουλειά τους. Είναι όμως και μερικοί άνθρωποι που δεν τους αρέσουν οι κοινές δικαιολογίες. Το πάνε πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.

Δείτε ακόμα Ένα μωρό λέει “μαμά” και τρομάζει τον κόσμο (βίντεο)

Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και ο φίλος της σημερινής ιστορίας. Αποφάσισε ένα πρωί να μην πάει στην δουλειά. Λογικά δεν είχε δικαίωμα σε αναρρωτική άδεια ή μπορεί να είχε αρρωστήσει ήδη…15 φορές μέσα σε δύο εβδομάδες, οπότε σκέφτηκε να πει μία δικαιολογία…πολύ ξεχωριστή. Ξεκαρδιστικό. Διαβάστε παρακάτω: 

Ο απίστευτος αυτός άνθρωπος λοιπόν, που από την μία μας κάνει να τον θαυμάζουμε για την εφευρετικότητά του και από την άλλη απορούμε πως είχε την εντύπωση ότι όλο αυτό θα πετύχαινε χωρίς συνέπειες, αποφάσισε ένα πρωί πως δεν θέλει να πάει στην δουλειά.

Μάλιστα η θέλησή του ήταν τέτοια που ο Brandon Soules αποφάσισε να πει μία απίστευτη ιστορία στους ανωτέρους του. Ο Brandon δούλευε σε εργοστάσιο ελαστικών στην Αριζόνα και στις 17 Φεβρουαρίου αποφάσισε πως δεν ήθελε να πάει στην δουλειά.

Δείτε ακόμα Ξεκαρδιστικό: Σκύλος χαλάει όλες τις ομαδικές φωτογραφίες

Ο Brandon λοιπόν δεν μπορούσε να πει ότι είναι άρρωστος. Όχι, αυτά είναι για τους τριτοδεύτερους. Ο Brandon αποφάσισε να σκαρφιστεί μία ιστορία που λίγο ή πολύ σε όλους έχει συμβεί #ούτεκαν. Είπε λοιπόν στους ανωτέρους του ότι έπεσε θύμα…απαγωγής.

Προσοχή_: Μη _πείτε _ποτέ_ αυτή_ την_ δικαιολογία_ για _να_ κάνετε _κοπάνα _από_ την _δουλειά _

Ο άντρας, για να γίνει πιστευτός στην δουλειά του, έδεσε τα χέρια του πίσω από την πλάτη με μία ζώνη και έβαλε και ένα ύφασμα στο στόμα. Έριξε τον εαυτό του σε μία άκρη ενός δρόμου και περίμενε απλά κάποιον να τον ανακαλύψει.

Μετά από κάποια ώρα τον εντόπισαν αστυνομικοί. Τον έλυσαν και άρχισαν να τον ρωτούν πως βρέθηκε σε αυτήν την κατάσταση. O Brandon λοιπόν είπε πως έπεσε θύμα απαγωγής από δύο άντρες, τον χτύπησαν και τον παράτησαν σε αυτήν την κατάσταση στη μέση του δρόμου.

Δείτε ακόμα Αυτός ο θυμωμένος μπέμπης θα σας κάνει να κάνει να δακρύσετε από τα γέλια

Προσοχή_: Μη _πείτε _ποτέ_ αυτή_ την_ δικαιολογία_ για _να_ κάνετε _κοπάνα _από_ την _δουλειά _

Η αφορμή για την επίθεση που δέχτηκε ήταν η οικονομική κατάσταση του πατέρα του, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο είχε κρύψει λεφτά σε διάφορα σημεία της πόλης. Λες και οι αστυνομικοί δε θα ανακάλυπταν από τα στοιχεία του αργά ή γρήγορα, ότι δουλεύεις εργάτης σε εργοστάσιο. Τέλος πάντων.

Παρόλα αυτά οι αστυνομικοί δεν χρειάστηκε να παραξενευτούν καν για την ιστορία του Soules. Έψαξαν τις κάμερες της περιοχής και τα ανακάλυψαν όλα. Ο ίδιος λοιπόν ομολόγησε ότι το έκανε για να μην πάει στην δουλειά. Σίγουρα μετά από αυτό έμεινε άνεργος. Τώρα αν είχε ποινικές διώξεις…δεν γνωρίζουμε.

Διαβάστε όλα τα αστεία στο Daddy-Cool.gr 

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη. 

All photos via: mtv.com.lb

Close