Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Οριστικός χωρισμός για το ζευγάρι – Τι συμβαίνει με τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Οριστικό δείχνει να  είναι το τέλος της σχέσης ανάμεσα στην Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη. Οι δύο ηθοποιοί, μετά τις φήμες και τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ώρες,  διαλέξανε να ακολουθήσουν διαφορετικούς  δρόμους  όπως μεταδίδει και ο Μαρίνος Βυθούλκας απο το  [email protected].

Ο δημοσιογράφος είπε στην Ελένη Χατζίδου και στον Ετεοκλή Παύλου ότι μίλησε με πρόσωπα από το στενό περιβάλλον της ηθοποιού και επιβεβαίωσαν τον χωρισμό. «Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός.

Δείτε επίσης : Η Ελένη Μενεγάκη εκανε το must μανικιούρ που πρέπει να επιλέξεις

Το αμέσως επόμενο ρεπορτάζ θέλει την Ευγενία Σαμαρά να έχει προχωρήσει σε μία νέα σχέση με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο σύμφωνα με το tlife.gr  .

Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος στο Breakfast @ Star.

Δες περισσότερα στο παρακάτω βίντεο:

Η τελευταία δημόσια κοινή εμφάνιση του πρώην ζευγαριού είχε γίνει στα μέσα του περασμένου Φεβρουαρίου.

Close