Η Πόπη Μαλλιωτάκη επιτίθεται στην Αγγελική Ηλιάδη:  «Αφού ήταν τόσο κακοποιητικός ο Μπάμπης, γιατί λύσσαξε να τον παντρευτεί;» (Βίντεο)

Η Πόπη Μαλλιωτάκη επιτίθεται στην Αγγελική Ηλιάδη: «Αφού ήταν τόσο κακοποιητικός ο Μπάμπης, γιατί λύσσαξε να τον παντρευτεί;» (Βίντεο)

Προσθήκη του daddy-cool.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η Πόπη Μαλλιωτάκη επιτίθεται για ακόμη μία φορά στην Αγγελική Ηλιάδη λέγοντας στην εκπομπή το Πρωινό μεταξύ άλλων πως «αφού ήταν τόσο κακοποιητικός ο Μπάμπης, γιατί λύσσαξε να τον παντρευτεί;».

Η νέα δημόσια τοποθέτηση της Πόπης Μαλλιωτάκη αναζωπύρωσε τη συζήτηση γύρω από μια υπόθεση που, σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, εξακολουθεί να προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Η τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και, πέρα από ζητήματα της προσωπικής της ζωής, αναφέρθηκε και στις πρόσφατες δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη σχετικά με τη σχέση της με τον αείμνηστο Μπάμπη Λαζαρίδη. Όλα όσα είπε.

«Αφού ήταν τόσο κακοποιητικός ο Μπάμπης, γιατί λύσσαξε να τον παντρευτεί;»

Με αφορμή όσα αποκάλυψε η Αγγελική Ηλιάδη για κακοποιητική συμπεριφορά, η Πόπη Μαλλιωτάκη εξέφρασε δημόσια τις απόψεις της, θέτοντας ερωτήματα που έχουν ήδη προκαλέσει συζητήσεις. Αρχικά, η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας ότι αυτή την περίοδο δεν υπάρχει κάποιος σύντροφος στη ζωή της, ενώ παραδέχτηκε πως της λείπει η συντροφικότητα, χωρίς όμως να επιθυμεί έναν νέο γάμο.

Δείτε ακόμα Η απάντηση του Νίκου Ευαγγελάτου στον Πέτρο Κουσουλό με καρφιά και υπονοούμενα- «Υπάρχει και ο νόμος» (βίντεο)

Η Πόπη Μαλλιωτάκη επιτίθεται στην Αγγελική Ηλιάδη: «Αφού ήταν τόσο κακοποιητικός ο Μπάμπης, γιατί λύσσαξε να τον παντρευτεί;» (Βίντεο)

«Δεν είμαι ερωτευμένη αυτή τη στιγμή. Έχω τα παιδιά μου, τα αγαπώ και με αγαπάνε. Μου λείπει η συντροφικότητα, όχι ένας γάμος. Έχω κάνει τον κύκλο μου, τα παιδιά μου είναι μεγάλα, δεν έχω ανάγκη να κάνω γάμο. Με προσεγγίζουν στα social media, κι αυτό μου τη δίνει… Στέλνουν μηνύματα αλλά φοβούνται να έρθουν σε επικοινωνία να βγούμε ραντεβού. Παλιά δεν υπήρχε αυτό».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ιδιαίτερο δεσμό που είχε ο γιος της, Βασίλης, με τον πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη. «Ήταν πολύ δεμένος ο Βασίλης με τον μπαμπά του. Κάθε μέρα ήταν μαζί, ο ένας λάτρευε τον άλλον». Ωστόσο, τις περισσότερες αντιδράσεις προκάλεσαν τα σχόλιά της σχετικά με τις πρόσφατες αποκαλύψεις της Αγγελικής Ηλιάδη για τη σχέση της με τον εκλιπόντα επιχειρηματία.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη επιτίθεται στην Αγγελική Ηλιάδη: «Αφού ήταν τόσο κακοποιητικός ο Μπάμπης, γιατί λύσσαξε να τον παντρευτεί;» (Βίντεο)

«Φυσικά και με έχουν στεναχωρήσει γιατί στιγματίζονται από πίσω που υπάρχουν και παιδιά, όταν ακούν άσχημα πράγματα για τον μπαμπά τους ή για την μητέρα τους. Εγώ όλο αυτό δεν το έχω περάσει… Αφού ήταν τόσο κακοποιητικός γιατί του ζητούσε επίμονα να πάρει διαζύγιο από εμένα και να την παντρευτεί; Αυτό δεν έχω καταλάβει μέχρι σήμερα. Όταν ένας άνθρωπος σε κακοποιεί σωματικά και ψυχικά, δεν παρακαλάς να πάρει διαζύγιο από την πρώην του για να παντρευτεί εσένα».

Viral άρθρα: