Πρίγκιπας Τζορτζ : Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς οπότε καλύτερα να προσέχετε

Ο 9χρονος πρίγκιπας Τζορτζ, είχε ένα καβγά στο σχολείο του παρόλα αυτά  έβαλε μπροστά τα μεγάλα μέσα.

Διάδοχος πρίγκιψ ετών 9. Ο λόγος για τον πρίγκιπα Τζορτζ, τον πρώτο γιο του διαδόχου του βρετανικού θρόνου πρίγκιπα Ουίλιαμ και δεύτερος στη λίστα διαδοχής του Ηνωμένου Βασιλείου, ο οποίος φαίνεται ότι έχει πλήρη αίσθηση της ιδιότητάς του και του μελλοντικού του ρόλου.

Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ σύμφωνα με τη βασιλική εμπειρογνώμονα και συγγραφέα Κέιτι Νίκολ, μίλησε στους συμμαθητές του για την οικογένειά του και τους έδωσε και συμβουλές. «Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε να προσέχετε», φέρεται ότι είπε.

Δείτε επίσης : Βασίλισσα Ελισάβετ: Οι άγνωστες ιστορίες από τις τέσσερις γέννες της

Σύμφωνα με τη Νίκολ, ο Τζορτζ έχει μάθει ότι επίσης θα γίνει μονάρχης. Ωστόσο οι γονείς του προσπαθούν να μην τον πνίγουν με ευθύνες, αν και μεγαλώνουν και τα τρία τους παιδιά με αίσθηση του καθήκοντος.

Έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς στα επτά του χρόνια

«Ο Τζορτζ καταλαβαίνει ότι μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και ως μικρό αγόρι τσακώνονταν με φίλους στο σχολείο, χρησιμοποιώντας τη φράση “Ο μπαμπάς μου θα γίνει βασιλιάς, οπότε καλύτερα να προσέχεις”, είπε». Ο πρίγκιπας Τζορτζ φέρεται ότι έμαθε ότι θα γίνει βασιλιάς της Αγγλίας κάποια στιγμή γύρω στα έβδομα γενέθλιά του, ωστόσο δεν είναι λεπτομέρειες που αποκάλυψε δημόσια.

Δείτε επίσης : Βασίλισσα Ελισάβετ: Το μυστηριώδες γράμμα της που κρύβει μυστικά και θα διαβαστεί το 2085

Σύμφωνα με το βιβλίο που γράφει η Νίκολ, η Κέιτ Μίντλετον θαυμάζει τις τεχνικές ανατροφής που χρησιμοποιούν ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του, καθώς κατάφεραν σύμφωνα με το nassosblog.gr να ισορροπήσουν τα παιδιά τους, αν και οι ίδιοι είναι εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

 

Close