Σασμός: Ξανά ελεύθερος ο Νικηφόρος

Σασμός: Ο Νικηφόρος του Σασμού κατά κόσμον Γιώργος Αμούτζας είναι ξανά ελεύθερος μετά τον χωρισμό του με την Έλενα Πιερίδου.

Καλά ρε Νικηφόρε ποια άλλη θα βρεις να σε αντέχει τόσο πολύ;;

Ο Γιώργος Αμούτζας ή αλλιώς Νικηφόρος απο την σειρά του Alpha Σασμός και η Κύπρια σύντροφός Έλενα Πιερίδου, του που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά “Τατουάζ”, πήραν απόφαση τελειώσουν την σχέση τους. Δείτε παρακάτω:

O γοητευτικός πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “Σασμός” Γιώργος Αμούτζας και η Κύπρια σύντροφός του που έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στη σειρά “Τατουάζ”, πήραν απόφαση να ρίξουν αυλαία στη σχέση τους.

 

Σασμός: Νικηφόρος και Αντώνης σε σκληρό τετ α τετ

Σύμφωνα με το tlife, ύστερα από έναν περίπου χρόνο συνειδητοποίησαν ότι αυτά που τους χωρίζουν είναι περισσότερα από εκείνα που τους κρατούν μαζί και ότι δεν υπάρχει λόγος να πιέζονται. Έτσι, αποφάσισαν πως είναι καλύτερο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο διεφθαρμένος αστυνομικός εισβάλει στη σειρά

«Αν δεν ήταν ο Γιώργος νομίζω πως δε θα έπαιρνα την απόφαση να μετακομίσω και μάλιστα εν μέσω πανδημίας στην Αθήνα» είχε δηλώσει τον περασμένο Μαϊο η Έλενα Πιερίδου, τότε που οι πρώτες φήμες χωρισμού είχαν κάνει την εμφάνισή τους. Τότε μάλιστα, η νεαρή ηθοποιός περιέγραφε τη σχέση τους με λεπτομέρειες.

 

«Εξελίχθηκε με ταχείς ρυθμούς, γιατί με το που γνωριστήκαμε μείναμε κατευθείαν μαζί. Στη συγκατοίκηση γνωρίζεις τον άλλο όπως πραγματικά είναι, αλλά χάνεις το πρώτο κομμάτι της σχέσης, το οποίο θεωρώ εξίσου σημαντικό» είχε πει χαρακτηριστικά.

Σασμός: Ο Νικηφόρος πάνω από τον τάφο του πατέρα του ραγίζει καρδιές

Δείτε ακόμη Σασμός: Οχτώ πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

Από την άλλη ο Γιώργος Αμούτζας που αυτό το διάστημα περιοδεύει με την παράσταση “Φιλοκτήτης” δήλωσε πρόσφατα, «Είμαστε δυο αγαπημένοι άνθρωποι που σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο και οι σχέσεις μας είναι πάντα σχέσεις αγάπης, αλληλεγγύης και σεβασμού» αποφεύγοντας ωστόσο να απαντήσει ξεκάθαρα αν συνεχίζουν να είναι μαζί ή όχι.

 

Σασμός: Ο Νικηφόρος μπαίνει εμπόδιο στον γάμο του Μαθιού & της Βασιλικής

 

Την ίδια στιγμή, αν και στο προφίλ της στο instagram η Έλενα στις αρχές Ιουνίου είχε ανεβάσει κοινές φωτογραφίες τους, όταν, όπως φαίνεται πήραν τις τελικές αποφάσεις για τη σχέση τους, αποφάσισε να τις διαγράψει.

 

Σασμός: Νικηφόρος μαθαίνει τα πάντα για τον πατέρα του

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αλλάζει ριζικά

Προκειμένου μάλιστα να μη βλέπει τις αναρτήσεις του πρώην συντρόφου της, η ηθοποιός προτίμησε να μην τον ακολουθεί πια. Η νεαρή ηθοποιός βρίσκεται πλέον το μεγαλύτερο διάστημα στην Κύπρο, καθώς έφυγε από το σπίτι που συγκατοικούσε με τον Γιώργο Αμούτζα και συζητά ήδη επαγγελματικές προτάσεις εκεί.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close