Σασμός: Όχτο πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς δούμε πώς αυτοί είναι οι οχτώ πρωταγωνιστές που φεύγουν και δυο νέοι έρχονται.

Χαμούλης θα γίνει για ακόμη μια φορά

Στον πρώτο κύκλο αποχαιρετίσαμε τον Άγγελο

Θανάσης Πατριαρχέας: Πατέρας για τρίτη φορά ο «Άγγελος»! (εικόνα)

Τον Γεράσιμο.

Σασμός-Γεράσιμος

όμως στον δεύτερο που αυτή την περίοδο ετοιμάζεται, περισσότεροι ηθοποιοί θα φύγουν οριστικά από την Κρήτη του Κώστα Κωστόπουλου.

Ένας από αυτούς θα είναι ο Σταύρος

Σασμός: Ο Σταύρος μαθαίνει ότι ο Αστέρης τον δούλευε και έρχονται αντιμέτωποι

και ο αδερφός του ο Βαγγέλης.

Σασμός : Ο Βαγγέλης Πανταζής εισβάλλει στη σειρά

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Άσπα αλλάζει ριζικά

Οι δύο ηθοποιοί θα παίξουν σε λίγα επεισόδια του δεύτερου κύκλου και αυτό γιατί σύντομα ο Σταύρος θα καταλάβει δεν έχει τελικά θέση στην καρδιά και τη ζωή της γυναίκας που αγάπησε, της Αργυρώς.

Όπως είναι φυσικό, ο Γιώργος Χριστοδούλου, ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης αλλά

Σασμός: Όχτο πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

και η Γιάννα Ζιάννη που υποδύθηκε τη θεία τους δεν είναι στη δεύτερη σεζόν.

Σασμός: Όχτο πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

Το ίδιο ισχύει και για τον Αλέξανδρο Μουκάνο που υποδύθηκε τον πατέρα τους.

 

Σασμός: Οχτώ πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

Δείτε ακόμη Σασμός: Αυτός πυροβόλησε όταν συνέλαβαν τον Μαθιό στο τέλος

Αυτοί δεν είναι όμως οι μόνοι που θα φύγουν από τη δημοφιλή σειρά. Θα ακολουθήσει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, θα σκοτώσουν τη Βασιλική, την ηρωίδα που υποδύεται.

Σασμός: Οχτώ πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

Αλλά και η Κλαίρη με τον Μανώλη.

 

Σασμός-Μανώλης-Κλαίρη-

 

Η Ευθαλία Παπακώστα και Στρατής Χατζησταματίου δεν θα είναι για πολύ στη σειρά. Όπως λένε, σύντομα ο τελευταίος θα δεχτεί την πρόταση του καθηγητής Παπαφράγκου και θα φύγει για την Αμερική. Στο πλευρό του δεν μπορεί παρά να έχει να έχει το κορίτσι που τον σημάδεψε.

Σασμός: Οχτώ πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

 

Δείτε ακόμη Σασμός: Πρεμιέρα Β κύκλου με αίμα

Και τη γιαγιά Ειρήνη όμως δεν θα δούμε σε πολλά επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Η Όλγα Δαμάνη έχει δηλώσει πολλάκις πως η ηρωίδα της θα αποχωρήσει από τη σειρά και ο λόγος θα είναι τα βαθιά της γεράματα…

Αν ο πρώτος κύκλος είχε αίμα δάκρυα και έρωτες φανταστείτε τι έχει να γίνει στο δεύτερο κύκλο στην σειρά Σασμός, που η παραγωγή ετοιμάζει αυτό το διάστημα.

Κάθε σειρά μυθοπλασίας που συνεχίζει τη διαδρομή της και την επόμενη σεζόν στη μικρή οθόνη, συνεχίζει να εφοδιάζει το κάστ της με νέους πρωταγωνιστές .

Σασμός: Χάνει το μυαλό της η γιαγιά Ειρήνη

Δείτε ακόμη Σασμός: Χάνει το μυαλό της η γιαγιά Ειρήνη

Έτσι λοιπόν και ο Σασμός, μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές τη σεζόν που μόλις αφήσαμε πίσω και συγκεκριμένα η ομάδα παραγωγής αυτή την περίοδο, είναι σε συζητήσεις για τα πρόσωπα που θα εντάξει στη σειρά.

Στέλιος Μάινας

Ενας από αυτούς είναι ο Στέλιος Μάινας. Αφού δεν θα είναι στο 2ο κύκλο του νησιού -η σειρά μία νύχτα του Αυγούστου που θα προβληθεί από τη Δημόσια Τηλεόραση- ο πρωταγωνιστής αποφάσισε να δεχτεί την πρόταση του Κώστα Καραγιάννη, σκηνοθέτη της σειράς και να είναι στο δεύτερο κύκλο .

Σασμός: Όχτο πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Σταυρός αποχωρούν με δραματικό τρόπο

Ο Στέλιος Μάινας όπως ήδη έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση, ενσαρκώνει τον Παύλο Βρουλάκη, εξάδελφο του Μάρκου, του άντρα της Μαρίνας τον οποίο θεωρούσαν νεκρό. Η είσοδος του θα φέρει αναστάτωση στην οικογένεια της Μαρίνας και της Αργυρώς . Κανείς δεν περίμενε πως είναι ζωντανός και έτοιμος να πάρει εκδίκηση για το φόνο του Πέτρου και του Αγγέλου.

Γιώργος Γεροντιδάκης

Ο Μελέτης έρχεται από το Διαφάνι και τις Άγριες Μέλισσες στη Κρήτη για να αναστατώσει τη ζωή μιας γυναίκας. Ο Γιώργος Γεροντιδάκης, θα εμφανιστεί στο χωριό από τα πρώτα επεισόδια του δεύτερου κύκλου προκαλώντας αναταραχή στους κατοίκους της Κρήτης.

Ακόμα δεν έχει επιβεβαιωθεί με ποιους από τους ήρωες θα εμπλακεί, όμως σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού TV24, ο ηθοποιός θα κάνει την εμφάνιση του για δικό του όφελος Και θα μπή και στη ζωή μιας γυναίκας και θα την αλλάξει άρδην. Λέτε αυτή να είναι η Στέλλα ή η Θοδώρα:

Σασμός: Όχτο πρωταγωνιστές φεύγουν και δυο νέοι έρχονται

Δείτε ακόμη Σασμός: Η Βασιλική φτάνει στην αυτοκτονία

Θα σας πούμε σε λίγες μέρες καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του daddy-cool.gr ο Γιώργος Γεροντιδάκης , θα παίξει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις του Β κύκλου. Σε λίγες μέρες θα σας πούμε και τα υπόλοιπα αναλυτικά, καθώς και το ρόλο του ακριβώς.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close