Σασμός: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Άσπα να αλλάζει ριζικά. 

Επιτέλους η Άσπα πατάει πόδι

Η Άσπα αλλάζει ριζικά στη δεύτερη σεζόν της σειράς Σασμός. Ο θάνατος του Άγγελου θα της αφήσει τεράστιο τραύμα και δύσκολα θα καταφέρει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Η ίδια είχε βασιστεί πάνω του, είχε στηρίξει την τελευταία της ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον.

Σασμός: Η μανία του Κώστα δίνει τη χαριστική βολή στην Άσπα

Δείτε ακόμη Σασμός: Πρεμιέρα Β κύκλου με αίμα

Μόλις τον βλέπει νεκρό, μέσα σε μία τεράστια λίμνη αίματος, καταρρέει. Ο τελευταίος Βρουλάκης ξεψύχησε και ο πόνος όλων είναι αβάσταχτος. Οι αρχές συλλαμβάνουν τον Μαθιό, ο οποίος ουρλιάζει ότι είναι αθώος.

Σασμός: Η Άσπα αλλάζει ριζικά

Δείτε ακόμη Σασμός: Χάνει το μυαλό της η γιαγιά Ειρήνη

Πράγματι, την χαριστική βολή την έδωσε ο Κώστας. Μεθυσμένος και σε άθλια κατάσταση, σκότωσε τον Άγγελο Βρουλάκη, θολωμένος από τη ζήλια του για την Άσπα. Αμέσως μετά, κρύφτηκε στο βουνό, αφήνοντας τους Σταματάκηδες να πληρώνουν το λάθος του.

Η Βέρα Μακρομαρίδου μίλησε στην Μαρία Ανδρέου, στο περιοδικό 7 Μέρες TV, για την ανατροπή που θα φέρει η Άσπα τη δεύτερη σεζόν στη σειρά Σασμός. Όπως επισήμανε χαρακτηριστικά:

Σασμός-Καλλιόπη-Μαθιός

Δείτε ακόμη Σασμός: Μανώλης και Σταυρός αποχωρούν με δραματικό τρόπο

«Η αστυνομία θα συλλάβει ως βασικό ύποπτο τον Κώστα, όπως είχε συμβεί και στη δολοφονία του Στεφανή. Και η Άσπα θα βοηθήσει πολύ σε αυτό. Από τα πρώτα επεισόδια της δεύτερης σεζόν, μας περιμένουν συνταρακτικές εξελίξεις»..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την σειρά Σασμός με ένα κλικ εδώ

Close