Σοκ με πρωταθλήτρια στίβου : Κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου όταν ήμουν 11 χρονών

Η Μαρία Πολύζου μίλησε στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα  για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και την κακοποίηση που βίωσε από τον ίδιο της πατέρα της σε ηλικία 11 ετών 

Μεταξύ άλλων η πρωταθλήτρια στίβου μίλησε  για το πώς ο αθλητισμός τη βοήθησε να ξεπεράσει αυτό το φρικτό γεγονός και εξήγησε  τον λόγο που μέχρι  τότε δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για όσα όσα περνούσε .

«Μεγάλωσα στην Πάτρα. Είχα πολύ δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά ήμουν και ένα παιδί που μόνο του κατάφερνε να βρει διέξοδο και φως στο τούνελ κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Στα 11, όταν κακοποιήθηκα από τον πατέρα μου, δεν σκέφτηκα να μιλήσω σε κάποιον. Δε νομίζω πως ένα παιδί μπορεί να μιλήσει εύκολα. Πόσω μάλλον για το 1980 που συνέβη σε εμένα. Ένα παιδί που κακοποιείται, παθαίνει σοκ. Παγώνει. Παγώνει ο κόσμος όλος.

Δείτε επίσης : Σοκ : Καθηγητής παρενόχλησε μαθήτρια σε σχολική εκδρομή

Δεν κινείται ο κόσμος. Εκεί έχουμε ένα εσωτερικό παγόβουνο που πρέπει το παιδί κάποια στιγμή να καταφέρει να το κινητοποιήσει. Σε αυτό εμένα με βοήθησε ο αθλητισμός. Μου έδωσε τη δική μου ελευθερία και διέξοδο, την θεραπεία μου.Αυτή η ιστορία δεν είναι κάτι που περνάει εύκολα. Οι εφιάλτες υπάρχουν για χρόνια. Απλά κάποια στιγμή πρέπει να πατήσεις στα πόδια σου και να τα αφήσεις πίσω όλα αυτά» είπε η Μαρία Πολύζου.

Close