Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μιλά για το τέλος του “Έτερος εγώ”, την φιλία του με τον Γιάννη Μπέζο, το Netflix αλλά και το ενδεχόμενο ενός γάμου προλ

Ο τελευταίος κύκλος του “Έτερος εγώ” είναι προ τον πυλών και ο Σωτήρης Τσαφούλιας σε συνέντευξη που έδωσε μιλάει για αυτό. Μας λέει επίσης για την φιλία του με τον Γιάννη Μπέζο, το Maestro του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και την είσοδό του στο Netflix, αλλά και πως αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο ενός γάμου.

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» για το «Έτερος Εγώ» και την τελευταία του σεζόν: «Είναι ο τρίτος και τελευταίος κύκλος που κλείνει αυτό το σύμπαν. Είναι συγκινητικό και στενάχωρο. Αλλά πιστεύω πως κάποια πράγματα οι άνθρωποι καλύτερα να τα θυμούνται παρά να τα βαριούνται».

Για την πολύ επιτυχημένη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Maestro και την προβολή της στο Netflix, είπε: «Η ιστορία καταγράφει αυτόν που περνάει την πόρτα, ούτε αυτόν που πάει να την ανοίξει, ούτε αυτόν που πάει να την περάσει. Όποιος άνθρωπος δεν έχει χαρεί με την είσοδό του στο Netflix, είναι βαθιά κομπλεξικός. Επιτέλους, η ελληνική γλώσσα μπήκε στην πλατφόρμα και ανοίγει τον δρόμο και για άλλους».

Ο Σωτήρης Τσαφούλιας μίλησε ακόμα, για τον Γιάννη Μπέζο και για το αν πιστεύει ότι είναι «μυστήριος», λέγοντας: «Κατηγορείται για κάτι ο Γιάννης Μπέζος; Τι μας νοιάζει, ποιος είναι καλός και ποιος είναι μυστήριος; Άμα είναι μυστήριος και δεν ενοχλεί κανέναν, ας είναι μυστήριος. Ο Γιάννης δεν είναι μυστήριος άνθρωπος. Απλά ο Γιάννης δεν ξοδεύει την αγάπη του, την εμπιστοσύνη του και την φιλία του σαν κάτι άχρηστο που ως άφθονο πετιέται».

Δεiτέ ακόμα:Άντζελα Γκερέκου : Συγκινεί με την εξομολόγηση για τον Τόλη Βοσκόπουλο Ο μεγάλος έρωτας και το τέλος του

«Πρέπει να την κερδίσεις. Αν την κερδίσεις, βλέπεις μια πανδαισία χρωμάτων και σκέψης και γέλιου και οράματος. Δεν καταλαβαίνω, γιατί το συζητάμε. Ναι, κάποιοι είναι μυστήριοι και κάποιοι δεν είναι. Από τη στιγμή που δεν βλάπτεις τον συνάνθρωπο σου, μπορείς να είσαι ό,τι θες».

Όταν ρωτήθηκε για την σχέση του με την Άννα Μενενάκου και το αν σκέφτονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους, απάντησε: «Ας πούμε κάτι άλλο. Έχω τόσα πράγματα να σου πω, δεν θέλω να μιλήσω για τη σχέση μου, μην κάνουμε αυτό που κάνουν όλοι. Ο έρωτας δεν μετράει τη δύναμή του με το ρύζι», είπε κλείνοντας.

Close