Στάθης Αγγελόπουλος: Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω – Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ  -Το εμβόλιο δεν με πείθει

Το μεσημέρι της Τρίτης Ο Στάθης Αγγελόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου .  Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, νοσηλεύτηκε στην εντατική για 13 ημέρες , ενώ επισήμανέ ότι ακόμα και τώρα δεν θα ήθελε  να κάνει το εμβόλιο.  

«Όχι απλά κινδύνευσα από τον κορονοϊό αλλά φοβήθηκα ότι θα πεθάνω. Το οξύμετρο δεν είχε σταθερότητα και νόμιζα ότι ήταν χαλασμένο. Το άλλαξα και πάλι τα ίδια και μετά πήρα την απόφαση να πάω στο νοσοκομείο.

Μετά μπήκα και στην εντατική γιατί δεν μπορούσα να πάρω καλά τις ανάσες μου. Είχα πολύ πεσμένο οξυγόνο κι έκατσα στην ΜΕΘ 13 ημέρες. Ήμουν οριακώς για διασωλήνωση. Για να επανέλθει κάποιος που ήταν στην εντατική με κορονοϊό, θέλει έξι μήνες.

Δειτε επίσης : Αρκαδία: Ξεσπά η ξαδέρφη του 16χρονου που πέθανε ; Ήταν υγιής πριν τον εμβολιασμό

Στάθης Αγγελόπουλος: Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω – Ήμουν 13 ημέρες στην ΜΕΘ -Το εμβόλιο δεν με πείθει

Δεν είπα ότι δεν θέλω να κάνω το εμβόλιο αλλά οι επιστήμονες δεν με έχουν πείσει ότι θα νιώσω μια προστασία. Δεν είμαι ούτε αντιεμβολιαστής, ούτε αρνητής. Εμπιστεύομαι τους γιατρούς κι είμαι σήμερα εδώ αλλά όχι το εμβόλιο… Δεν έχω το δικαίωμα να μην το κάνω; Ας πεθάνω από κορωνοϊό… Ίσως δεν έχω καλύτερη ενημέρωση», είπε  ο Στάθης Αγγελόπουλος.

Δειτε επίσης : Νίκαια: «Προσπάθησε να με βιάσει- Για αυτό πέταξα το καυστικό υγρό στην πεθερά μου»

 

Close