Στάθης Παναγιωτόπουλος: Λουκέτο» στο μαγαζί του στην Αλόννησο

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε να βάλει οριστικά λουκέτο στο μαγαζί του στην Αλόννησο. Ντόπιοι και τουρίστες του γύρισαν την πλάτη όλη την τουριστική σεζόν

Κλείνει οριστικά το μαγαζί του στην Αλόννησο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος τους τελευταίους μήνες μένει στο νησί, σε μια προσπάθεια να αποστασιοποιηθεί μετά τις κατηγορίες για revenge porn.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», ο Στάθης Παναγιωτόπουλος αποφάσισε, παρά το γεγονός πως είχε συμβόλαιο στο μαγαζί μέχρι το 2023, να μην το διατηρεί άλλο και να ολοκληρώσει από τώρα την συμφωνία του με τον ιδιοκτήτη.

Δείτε επίσης : Αχαΐα Τραγική είδηση : Αυτοκτόνησε την ώρα της κηδείας του άντρα της

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, η εν λόγω εξέλιξη χαροποιεί ιδιαίτερα και τον ιδιοκτήτη, οποίος εξαρχής δεν ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία τους, μετά τα όσα βγήκαν στο φως για τον παρουσιαστή. Έτσι, το μαγαζί περνάει ολοκληρωτικά στα χέρια του ιδιοκτήτη σύμφωνα με το newsbomb.gr  , ο οποίος θα το μετατρέψει σε παραδοσιακό καφενείο, ενώ απαιτούνται και πολλές αλλαγές, όπως για παράδειγμα το όνομα του μαγαζιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλο του καλοκαίρι κανένας δεν πάτησε στο μαγαζί του Παναγιωτόπουλου.

Δείτε επίσης : Γιάννης Πάριος: Η τρομακτική αλλαγή στην εμφάνιση του  Φανερά αδυνατισμένος και καταβεβλημένος

 

Close