Αλεξάνδρα-Παλαιολόγου

Η γνωστή ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή ποιος είναι πρωινιάτικα και αναφέρθηκε για την απώλεια του παιδιού της.

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή, στην πορεία της στην τηλεόραση, αλλά και στην ατυχή εγκυμοσύνη που είχε στα 42 της.

«Πάντα είχα την αίσθηση ότι θα έρθει κάποιος πρίγκιπας με άσπρο άλογο. Ήμουν βαθιά ρομαντική. Όταν είσαι ρομαντικός, προσγειώνεσαι λίγο απότομα.

Χώρισε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης βρίσκει νέα κοπέλα

Είναι αποτυχία τα δύο διαζύγια, αλλά ένας καλός ή κακός γάμος στο τέλος φαίνεται. Αν έχεις κρατήσει μια καλή σχέση με τον πρώην σύντροφό σου, τότε ήταν ένας καλός γάμος», είπε αρχικά η ίδια.

Όπως αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τους πρώην συζύγους της, σύμφωνα με το gossip, ενώ στη συνέχεια μίλησε για την απώλεια του παιδιού που είχε στα 42 της.

Δείτε ακόμη Σασμός: Ο συγγραφέας της σειράς μας δίνει spoiler για το τέλος Αστέρη – Αργυρώ

«Συμβαίνει σε πολλές γυναίκες. Είναι ένα θέμα που σε πληγώνει αφόρητα. Είναι πολύ μεγάλος ο πόνος, ήταν κάτι που δεν το περίμενα», ενώ παραδέχτηκε μάλιστα, πως πέρασε από το μυαλό της το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Close