Τροχαίο ατύχημα για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις- Σώθηκε από θαύμα

Γνωστή ηθοποιός από τις 8 Λέξεις γλίτωσε από θαύμα σήμερα που παρολίγον να έχει σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται για την ηθοποιό Ευτυχία Μελή που υποδύεται την σύζυγό του Μιλτιάδη, Κατερίνα Μαρογλου.

Τροχαίο ατύχημα για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις- Σώθηκε από θαύμα

Η ίδια την τελευταία στιγμή απέφυγε έναν οδηγό που έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και τράκαρε σοβαρά. Ιδιαίτερα σοκαρισμένη από το περιστατικό, περιέγραψε με συγκλονιστικό τρόπο πως σήμερα παρολίγον να χάσει τη ζωή της επειδή κάποιος άλλος οδηγός υπήρξε ανεύθυνος.

Τροχαίο ατύχημα για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις- Σώθηκε από θαύμα Τροχαίο ατύχημα για ηθοποιό από τις 8 Λέξεις- Σώθηκε από θαύμα

Η ίδια έγραψε:

Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει , δεν θα χαιδευει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατι σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλιστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φορα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλιστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πανω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν οτι έτρεχε με 200. Ζει. Τον χάιδεψα με αγάπη και του ειπα οτι χαίρομαι που ζει….. αλλα χαίρομαι πιο πολυ για την μαμάκα μου που ζω εγω. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζωα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστω τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε – εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον υπνο μου να μου λέει οτι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο 😳.

Πίσω από μένα ήταν ένας διμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο.

ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!!
Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων

Close