13 σικ & επαγγελματικά χτενίσματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην δουλειά!

Οι γυναίκες του σήμερα δουλεύουν και είναι ανεξάρτητες. Έχουν μια πολυάσχολη καθημερινότητα και αυτό είναι κάτι που το κέρδισαν με τους αγώνες τους. Η γυναίκα του σήμερα λοιπόν, ψάχνει ένα χτένισμα που να μπορεί να ανταπεξέλθει στην δύσκολη καθημερινότητά της.

Θέλει ένα χτένισμα σικ,  και φυσικά με μεγάλη ανθεκτικότητα μέσα στην μέρα. Οι γυναίκες έχουν ανάγκη χτενίσματα, που να φανερώνουν το κύρος που έχουν στην δουλειά ή χτενίσματα, που να μπορούν να δείξουν την σοβαρότητα που τις διακατέχει στον εργασιακό τους χώρο.

Σε όποια δουλειά κι αν βρίσκεσαι, όποια θέση κι αν κατέχεις, τα χτενίσματα που βρήκαμε για σένα στο σημερινό άρθρο θα σου αρέσουν πολύ και σίγουρα, θα καταφέρεις να τα υιοθετήσεις και να τα προσαρμόσεις στην καθημερινότητά σου.

Δείτε ακόμα 15 ιδέες για ξανθό πλατινέ χρώμα στα μαλλιά και τι να προσέξεις

Διαλέξαμε λοιπόν για σένα 13 χτενίσματα που είμαστε σίγουρες ότι θα σου ταιριάξουν πολύ. Χτενίσματα που θα σε κάνουν να αναδείξεις το στυλ σου και φυσικά που είναι εύκολα να γίνουν. Άλλωστε όσο περιποιημένη και να είσαι, κάθε πρωί πριν την δουλειά δεν έχεις χρόνο για περίπλοκα χτενίσματα και αυτό το ξέρουμε. Διαβάστε παρακάτω:

Ένας ψηλός κότσος στα μαλλιά είναι πάντα ένα safe χτένισμα για την δουλειά. Είναι σικ και πολύ μα πολύ εύκολο και γρήγορο χτένισμα. Μπορεί παλιότερα οι ψηλοί κότσοι  να έπρεπε να ήταν αυστηροί όμως πλέον στην μόδα, έχει έρθει το επιμελώς ατημέλητο. Υιοθέτησε λοιπόν το χτένισμα της παρακάτω φωτογραφίας.

Επιμελώς ατημέλητος ψηλός κότσος για την δουλειά

Επιμελώς ατημέλητος ψηλός κότσος για την δουλειά 

Αν θέλεις ένα πολύ σικ χτένισμα έτσι ώστε να δείξεις το κύρος που έχεις στον χώρο εργασίας ή την σοβαρότητά σου, η παρακάτω εικόνα είναι για σένα. Μια χαμηλή κοτσίδα που θα την φέρεις μπροστά στους ώμους και μια άκρως ίσια φράντζα. Το μυστικό είναι να μην φριζάρουν καθόλου τα μαλλιά σου.

Αυτό θα το πετύχεις χρησιμοποιώντας την λακ. Απλά βάλε λακ στα μαλλιά σου σε κοντινή απόσταση. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Αυστηρή χαμηλή κοτσίδα με φράντζα για την δουλειά

Αυστηρή χαμηλή κοτσίδα με φράντζα για την δουλειά

Ένας αυστηρός χαμηλός κότσος είναι αρκετός και πολύ εύκολος στο να γίνει για την δουλειά. Είναι ένα απίστευτα σικ και επαγγελματικό χτένισμα που ταιριάζει στις γυναίκες που έχουν αυστηρές θέσεις εργασίας. Είναι άλλωστε ένα ιδιαίτερα αυστηρό χτένισμα.

Αυστηρός χαμηλός κότσος για την δουλειά

Αυστηρή χαμηλή κοτσίδα με φράντζα για την δουλειά

Δεν είναι όλες οι γυναίκες γραμματείς και διευθυντές. Υπάρχουν γυναίκες που δουλεύουν σε καφετέριες και σε μαγαζιά με ρούχα ή υποδήματα. Αυτές οι γυναίκες έχουν ανάγκη ανάλαφρα και νεανικά χτενίσματα. Μπορείς λοιπόν να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και να τα κάνεις κυματιστά για επιπλέον styling.

Ελεύθερα καρέ κυματιστά μαλλιά για την δουλειά

Ελεύθερα καρέ κυματιστά μαλλιά για την δουλειά 

Για να δείξει μια γυναίκα σικ δεν είναι ανάγκη να φτιάχνει στα μαλλιά της μόνο κότσους και κοτσίδες. Μπορείς να αφήσεις τα μαλλιά σου ελεύθερα και να τα ισιώσεις. Αν είσαι γυναίκα με υψηλόβαθμη θέση εργασίας, μπορείς με την ισιοτική σου να δημιουργήσεις μερικές καμπύλες στα τελειώματα, για να δείξει το αποτέλεσμα πιο  σοβαρό.

Αυστηρά ίσια καρέ μαλλιά για την δουλειά

Αυστηρά ίσια καρέ μαλλιά για την δουλειά 

Το παρακάτω χτένισμα το διαλέξαμε γιατί μπορεί να το υιοθετήσει οποιαδήποτε γυναίκα, ανεξαρτήτως της θέσης εργασίας. Μια χαμηλή ponytaile αλογοουρά που δεν φριζάρει. Είναι , μοντέρνο και σικ και σίγουρα μπορείς να το επιλέξεις κι εσύ!

Χαμηλή ponytaile αλογοουρά για τα μαλλιά

Χαμηλή ponytaile αλογοουρά για τα μαλλιά 

Αν θέλεις ένα , σικ και συγχρόνως νεανικό look τότε η γνωστή και αγαπημένη ηθοποιός της φωτογραφίας, σου έδωσε την λύση. Μια ponytaile αλογοουρά που στα τελειώματα της κάνει “κύμα” για να δείχνει πιο σικ και . Απλά υπέροχη!

Ψηλή ponytaile αλογοουρά με κυματιστά τελειώματα για την δουλειά

Ψηλή ponytaile αλογοουρά με κυματιστά τελειώματα για την δουλειά 

Για τις γυναίκες που έχουν ανάγκη να έχουν όμορφα χτενίσματα αλλά δεν έχουν ανάγκη αυστηρά χτενίσματα, τότε η παρακάτω εικόνα σου ταιριάζει. Αφήνεις τα μαλλιά σου φυσικά ή τα κάνεις μπούκλα και τα πιάνεις μια ψηλή ponytaile αλογοουρά. Μοντέρνο, νεανικό και περιποιημένο.

Ψηλή ponytaile αλογοουρά για τη δουλειά

Ψηλή ponytaile αλογοουρά για τη δουλειά 

Μια ponytaile αλογοουρά με ίσια μαλλιά είναι το χτένισμα που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που έχει μακριά μαλλιά. Μπορείς να το επιλέξεις σε οποιαδήποτε δουλειά κι αν βρίσκεσαι αυτόν τον καιρό, αφού καταφέρνει να είναι σικ και πολύ νεανικό και μοντέρνο.

Ψηλή ponytaile αλογοουρά σε ίσια μαλλιά για την δουλειά

Ψηλή ponytaile αλογοουρά σε ίσια μαλλιά για την δουλειά 

Ποιος είπε ότι τα ίσια μαλλιά δεν είναι σικ; Μπορείς να κάνεις τα μαλλιά σου ίσια και να τα χτενίσεις με τέτοιον τρόπο που να δημιουργούν ένα κλασικό ύφος. Ταιριάζει σε γυναίκες που κατέχουν θέσεις εργασίας με σοβαρό αξίωμα. Αλλά και σε γυναίκες που έχουν ανάγκη να δείξουν την σοβαρότητά τους. Ακόμη και πρακτικάριες.

Ίσια ελεύθερα μαλλιά για την δουλειά

Ίσια ελεύθερα μαλλιά για την δουλειά 

Είσαι διευθύντρια ή υπεύθυνη σε κάποια επιχείρηση; Τότε το παρακάτω αυστηρό look είναι αυτό που σου ταιριάζει. Σίγουρα ταιριάζει σε γυναίκες άνω των 30, γιατί στις πιο μικρές σε ηλικία μπορεί να μοιάζει ξένο. Αν είσαι άνω των 30 λοιπόν κι έχεις κοντά μαλλιά, υιοθέτησε την παρακάτω εικόνα.

Κυματιστά κοντά μαλλιά για την δουλειά

Κυματιστά κοντά μαλλιά για την δουλειά 

Τι είπαμε πιο πάνω; Το επιμελώς ατημέλητο είναι στην μόδα. Μπορείς να αφήσεις μερικές φύτρες να ακολουθήσουν…δική τους πορεία και το αποτέλεσμα να είναι και πάλι ρομαντικό σικ αλλά και τόσο μοντέρνο. Απλά υπέροχο!

Χαμηλός επιμελώς ατημέλητος κότσος για την δουλειά

Χαμηλός επιμελώς ατημέλητος κότσος για την δουλειά 

Ένα άκρως ρομαντικό και νεανικό χτένισμα που όμως προσδίδει κύρος. Αν είσαι νέα στην δουλειά και θες να κάνεις καλή εντύπωση, τότε το παρακάτω χτένισμα είναι αυτό που σου ταιριάζει. Άφησε τα μαλλιά σου ελεύθερα και πρόσθεσε μια όμορφη στέκα. Απλά εκπληκτικό.

Μισά πάνω μισά κάτω μακριά μαλλιά με στέκα για την δουλειά

Μισά πάνω μισά κάτω μακριά μαλλιά με στέκα για την δουλειά 

All photos via Pinterest

Δείτε ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο στο Daddy-Cool.gr 

Close