ιδέες-για-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022-

Καλοκαίρι 2022 : 15 ιδέες για καφτάνια στην παραλία. Υπέροχες ιδέες για καφτάνια στην παραλία για το Καλοκαίρι του 2022.

Τα τελευταία χρόνια οι γυναίκες προτιμούν όλο και περισσότερο τα καφτάνια στην παραλία. Είναι άνετα, αέρινα, εξαιρετικά boho και σικάτα και φυσικά φοριούνται πανεύκολα. Αν θέλετε να κάνετε εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία τότε σίγουρα ένα καφτάνι είναι μία εξαιρετική επιλογή για εσάς.

Στο σημερινό μας άρθρο αποφασίσαμε να διαλέξουμε για εσάς τις πιο όμορφες ιδέες μας για καφτάνια στην παραλία. Ξεχάστε τα παρεό, τα πρόχειρα παντελόνια και σορτσάκια ή μπλουζάκια και πείτε “ναι” σε ένα εντυπωσιακό και άκρως καλοκαιρινό καφτάνι. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Πορτοκαλί καφτάνι με κεντήματα στο μπούστο

Τα καφτάνια είναι μία μοναδική επιλογή για τις διακοπές σας και όχι μόνο. Είναι μία σικ πρόταση που μπορεί να σας κάνει πανέμορφες και εντυπωσιακές ακόμη και στην θάλασσα. Έτσι μπορείτε να διαλέξετε καφτάνια σε εντυπωσιακά και φωτεινά χρώματα όπως είναι το πορτοκαλί. Μερικά κεντήματα στο μπούστο θα απογειώσουν την εικόνα σας.

15 ιδέες για καφτάνια στην παραλία το Καλοκαίρι 2022

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Μπεζ καφτάνι με θαλασσί λεπτομέρειες

Συνδύασε το σκούρο μπεζ με τις θαλασσί λεπτομέρειες και γίνε ένα με το θαλασσινό τοπίο. Το σκούρο μπεζ παραπέμπει στο χρώμα των βράχων και το θαλασσί…μα φυσικά στα χρώματα της θάλασσας. Αυτό το καφτάνι είναι μία υπέροχη επιλογή για γυναίκες κάθε ηλικίας.

μπεζ-με-θαλασσί-σχέδια-καφτάνι-ιδέες-

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Λευκό με θαλασσί στα καφτάνια μας

Μπορείτε να διαλέξετε καφτάνια που παίζουν με τις αποχρώσεις του θαλασσί και του λευκού. Είναι ένα άκρως καλοκαιρινός συνδυασμός που θα τονίσει το μαύρισμά σας και φυσικά σας κάνει αιθέριες και εντυπωσιακές. Υποδεχτείτε το Καλοκαίρι με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

λευκό-με-θαλασσί-καφτάνι-ιδέες-

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Φλοράλ καφτάνι

Τα καφτάνια μπορεί να έχουν μακριά μανίκια αλλά είναι άκρως καλοκαιρινά. Φτιάχνονται από αέρινα υφάσματα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε ότι θα ζεσταθείτε. Είναι πάντως μία εξαιρετική επιλογή για τις διακοπές σας αφού οι θερμοκρασίες είναι πιο χαμηλές ακόμη και στην παραλία.

φλοράλ-καφτάνι-ιδέες-

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Καφτάνι σε μπλε και λευκές αποχρώσεις

Το παρακάτω καφτάνι παίζει στα χρώματα του ελληνικού Καλοκαιριού κι έτσι δεν θα μπορούσαμε να μην το συμπεριλάβουμε στην σημερινή μας λίστα. Είναι εντυπωσιακό και ταιριάζει πλήρως με τα χρώματα στην Ελλάδα. Θα τονίσει το μαύρισμά σας και μπορεί να απογειώσει κάθε σας θαλασσινή εμφάνιση.

μπλε-με-λευκά σχέδια-καφτάνι-ιδέες-

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Μίνι καφτάνι

Νομίζατε ότι τα καφτάνια είναι μόνο μάξι; Μπορείτε να βρείτε στην αγορά εντυπωσιακά και παιχνιδιάρικα καφτάνια σε μίνι σχέδια. Είναι ακόμη μία εξαιρετική επιλογή τόσο για την θάλασσα, όσο και για τις βόλτες σας στο νησί ή το κοκτέιλ σας σε κάποιο beach party ή beach bar.

θαλασσί-με-λευκά σχέδια-καφτάνι-ιδέες-

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Καφτάνι σε γήινες αποχρώσεις με λαμπερές λεπτομέρειες

Μπορείτε να κάνετε γκλάμουρους εμφανίσεις ακόμη και στην παραλία αν είστε μία γυναίκα που αγαπάτε την φινέτσα και την λάμψη. Εντυπωσιακό καφτάνι σε γήινες μπεζ αποχρώσεις με ασημένιες λεπτομέρειες που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε από το πλήθος.

μπεζ-καφτάνι-με-στρας-ιδέες- ιδέες-για-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: Πως να συνδυάσεις τις πλατφόρμες σου

ιδέες-για-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Καφτάνι σε animal print

Φυσικά το animal print θα πρωταγωνιστήσει και στις ελληνικές παραλίες το Καλοκαίρι 2022. Ένα εντυπωσιακό καφτάνι σε χρωματιστό animal print που θα βγάλει στην επιφάνεια τον παιχνιδιάρικο αλλά και εξτρίμ εαυτό σας. Δεν θα το μετανιώσετε.

animal print-καφτάνι-ιδέες-

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Καφτάνι με boho σχέδια

Αγκαλιάζει το σώμα σας με τον ίδιο τρόπο που το αγκαλιάζει η αλμύρα και ο καλοκαιρινός ήλιος. Ένα μάξι καφτάνι με boho σχέδια που θα σας βάλει για τα καλά σε καλοκαιρινό κλίμα και θα εκτοξεύσει την διάθεσή σας στα ύψη. Μην φοβηθείτε να το επιλέξετε.

boho-καφτάνι-ιδέες-

Ιδέες με καφτάνια στην παραλία: Κόκκινο καφτάνι

Μπορείτε να βρείτε καφτάνια τόσο ελαφριά και αέρινα που να νιώθετε ότι δεν φοράτε τίποτα. Το παρακάτω ημιδιάφανο καφτάνι σε κόκκινο χρώμα είναι μία εξαιρετική επιλογή για τις παραλίες στην πόλη που ο ήλιος πολλές φορές είναι ανυπόφορος.

κόκκινο-καφτάνι-ιδέες- ιδέες-για-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες για μίνι εφαρμοστά φορέματα

ιδέες-για-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close