ιδέες-για-παρεό-και-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022-

Παρεό και  Καφτάνια: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022. 15 ιδέες με παρεό και καφτάνια για το Καλοκαίρι του 2022.

Βρισκόμαστε μία ανάσα μακριά από το Καλοκαίρι και όλοι ανυπομονούμε να ανέβουν οι θερμοκρασίες, να ξεχυθούμε στις παραλίες και να απολαμβάνουμε τον ήλιο και την θάλασσα με τις ώρες πίνοντας κάτι παγωμένο. Για εντυπωσιακές εμφανίσεις στην παραλία τα παρεό και τα καφτάνια είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Ένα όμορφο μπικίνι ή ένα κλασικό ολόσωμο μαγιό θα δείξουν ακόμη πιο εντυπωσιακά και μοντέρνα με ένα ιδιαίτερο παρεό αλλά και καφτάνια σε κλασικά αλλά και πιο εξτρίμ χρώματα. Στο σημερινό άρθρο συγκεντρώσαμε για εσάς 15 ιδέες με παρεό και καφτάνια και περιμένουμε να μας πεις την αγαπημένη σου. Διαβάστε παρακάτω:

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Παρεό με αναπαραστάσεις παραλίας

Μπορείς να μπεις για τα καλά στο κλίμα της εποχής και να συνδυάσεις ένα λευκό ή ένα θαλασσί μαγιό με ένα παρεό που να έχει πάνω του αναπαραστάσεις παραλίας. Φοίνικες, κύματα, γυναίκες με μπικίνι και γενικότερα όποια εικόνα σου αρέσει καλύτερα για το παρεό σου.

Παρεό & Καφτάνια: 15 ιδέες για το Καλοκαίρι 2022

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Animal print καφτάνι

Αν θέλεις να μαγνητίσεις τα βλέμματα στην παραλία μπορείς σίγουρα να επιλέξεις ένα καφτάνι σε animal print. Το καφτάνι είναι μία μοναδική επιλογή αφού κάνει τις θαλασσινές σου εμφανίσεις πολύ εντυπωσιακές και είναι ό,τι πρέπει σε beach party και όχι μόνο. Συνδύασε το animal print καφτάνι σου με λευκό, μαύρο ή καφέ μαγιό.

animal print-καφτάνι-ιδέες-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Μαύρο καφτάνι με εξωτικά φύλλα

Έχουμε μία αδυναμία στα εξωτικά φύλλα σαν σχέδια και ειδικά το Καλοκαίρι. Έτσι μπορείς να παίξεις με ασφαλής αποχρώσεις όπως είναι αυτές του μαύρου και του λευκού και να κάνεις μία μοντέρνα αλλά και κλασική εμφάνιση στην παραλία. Ένα μαύρο καφτάνι με λευκά εξωτικά φύλλα θα σε βοηθήσουν σε αυτό.

μαύρο-φλοράλ καφτάνι-ιδέες-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με παρεό και  καφτάνια το Καλοκαίρι: Πουά ασπρόμαυρο παρεό

Φυσικά και μπορείς να παίξεις με τις ίδιες αποχρώσεις και στο παρεό σου. Ένα πουά ασπρόμαυρο παρεό θα σε κάνει να δείχνεις μοναδική και boho σε κάθε παραλία της Ελλάδος και όχι μόνο. Συνδυάζεται με λευκά ή μαύρα μαγιό είτε μιλάμε για ολόσωμα είτε για μπικίνι.

πουά-παρεό-ιδέες-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Παρεό με ολόσωμο μαγιό

Μπορεί να έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε γυναίκες με μπικίνι και παρεό όμως αξίζει να σημειωθεί ότι ένα παρεό μπορεί να δείξει το ίδιο εντυπωσιακό σε ένα κλασικό αλλά πάντα μοντέρνο και πανέμορφο ολόσωμο μαγιό. Μάλιστα κάνει την γυναίκα να δείχνει πιο σικ και δυναμική.

ασπρόμαυρο-παρεό-ιδέες-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Παρεό σε ζεστές αποχρώσεις

Φυσικά μπορείς να διαλέξεις ένα παρεό σε ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί, του κίτρινου, του κόκκινου ή του ροδακινί και να μαγνητίσεις τα βλέμματα στην παραλία. Πρόκειται για μία πολύ μοντέρνα πρόταση που θα σε κάνει να δείχνεις πιο γλυκιά.

πολύχρωμα-παρεό-ιδέες-για-το-Καλοκαίρι 2022-

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Παρεό που μοιάζουν με μάξι φούστες

Μία νέα μόδα έρχεται το 2022 κι εμείς είμαστε έτοιμοι να την παρουσιάσουμε. Παρεό που μοιάζουν με μάξι φούστες. Στην ουσία έχουν λάστιχο στην μέση και κυκλοφορούν στην αγορά σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Παρακάτω μπορείς να πάρεις μερικές ιδέες.

ιδέες-για-παρεό-το-Καλοκαίρι-

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Καφτάνι που μοιάζει με φόρεμα

Εδώ και αρκετά χρόνια από την άλλη μία σικ επιλογή για κάθε γυναίκα στην παραλία είναι το παρακάτω καφτάνι σε διάφορες αποχρώσεις που μοιάζει με φόρεμα. Δεν σε ζεσταίνει, δεν σε κάνει να νιώθεις άβολα και σε γεμίζει στιλ και φινέτσα. Παρακάτω βλέπουμε μία τέτοια πρόταση σε κλασικό και αγαπημένο λευκό που τονίζει και το μαύρισμά σου.

λευκό-καφτάνι-για-το-Καλοκαίρι-2022-ιδέες-

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Παρεό και…τοπ!

Κι όμως στην αγορά φέτος το Καλοκαίρι τα παρακάτω παρεό έχουν κλέψει τις καρδιές των περισσότερων γυναικών. Μιλάμε για παρεό που μοιάζουν με μάξι φούστες και που συνοδεύονται με…τοπ παραλίας. Είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σου διακοπές που ακόμη και στην παραλία θες να είσαι εντυπωσιακή και περιποιημένη.

πορτοκαλί-παρεό-με-πορτοκαλί-τοπ-για-το-Καλοκαίρι-ιδέες-

Ιδέες με παρεό και καφτάνια το Καλοκαίρι: Μαύρο καφτάνι με αστεράκια

Ένα σαγηνευτικό καφτάνι είναι το παρακάτω. Μαύρο διάφανο καφτάνι με διακριτικά αστεράκια για την τσαχπινιά, που θα σε κάνουν να ξεχωρίσουν στις παραλίες, στις πισίνες και οπουδήποτε αλλού επιβάλλεται να φοράς μαγιό.

μαύρο-διάφανο-καφτάνι-με-αστεράκια-ιδέες-

Δείτε ακόμα Καλοκαίρι 2022: 15 ιδέες με plus size μαγιό

ιδέες-για-παρεό-και-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-παρεό-και-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-παρεό-και-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022- ιδέες-για-παρεό-και-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022-

Δείτε ακόμα Ολόσωμα μαγιό: Ιδέες για το Καλοκαίρι

ιδέες-για-παρεό-και-καφτάνια-το-Καλοκαίρι 2022-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close