ιδέες-για-μάξι φούστες-Χειμώνας 2023-

Οι μάξι φούστες θα φορεθούν πολύ τον Χειμώνα 2024 και στο σημερινό άρθρο θα σας δείξουμε μοντέρνες ιδέες για μάξι φούστες και πιθανούς τρόπους να τις συνδυάσουμε.

Οι μάξι φούστες είναι μία σικ επιλογή για κάθε γυναίκα και φαίνεται πως μπορούμε να τις φορέσουμε σε κάθε περίσταση και με κάθε άλλο ρούχο, όπως πουλόβερ, μοντέρνα σακάκια και τοπ. Τον Χειμώνα 2024, οι μάξι φούστες είναι στην κορυφή των τάσεων.

Σικ μάξι φούστες με απλά σχέδια αλλά και animal prints ή boho σχέδια που κλέβουν την παράσταση. Έτσι αν θέλεις να κάνεις εντυπωσιακές εμφανίσεις στην δουλειά, στην βόλτα, στην καθημερινότητα, τότε οι μάξι φούστες θα σε βοηθήσουν πολύ σε αυτό. Διαβάστε παρακάτω: 

Ιδέες για μάξι φούστες: Φλοράλ μάξι φούστα με μπορντό μπότες

Μπορείς να επιλέξεις για την δουλειά ή την βόλτα μία εντυπωσιακή μπλε σκούρη φούστα σε μάξι σχέδιο και με φλοράλ σχέδια. Μπορείς να ολοκληρώσεις αυτό το σικ χειμωνιάτικο ντύσιμο με γούνινα πανωφόρια και αξεσουάρ και ένα ζευγάρι μοντέρνες μπορντό μπότες.

15 ιδέες για να φορέσεις την μάξι σου φούστα τον Χειμώνα 2023

Ιδέες για μάξι φούστες: Boho ντύσιμο με φλοράλ φούστες

Υπάρχουν φλοράλ φούστες για πιο σικ εμφανίσεις αλλά και φλοράλ φούστες για πιο boho και ιδιαίτερες εμφανίσεις. Η παρακάτω μάξι φούστα καλύπτει την δεύτερη ανάγκη μας. Με ένα boho πανωφόρι θα ολοκληρωθεί η εικόνα σου.

φλοράλ-μάξι φούστα-ιδέες-

Ιδέες για μάξι φούστες: Κόκκινη μάξι φούστα με δαντέλα

Η παρακάτω μάξι φούστα είναι ό,τι πρέπει για εντυπωσιακές επίσημες εμφανίσεις. Φλοράλ μάξι φούστα σε φλογερό κόκκινο χρώμα με 3D σχέδια. Είναι πανέμορφη και μπορείς να την συνδυάσεις με ένα κλασικό φλοράλ, τρέντι πουλόβερ.

κόκκινη-μάξι-φούστα-με-σχέδια-ιδέες-

Ιδέες για μάξι φούστες: Μάξι φούστα σε ουδέτερες αποχρώσεις

Μία μάξι φούστα με ρίγες μαύρες και μπεζ είναι ό,τι πρέπει για μία επίσημη εμφάνιση. Μπορείς να την συνδυάσεις με ένα μοντέρνο τοπ και ένα εντυπωσιακό γούνινο πανωφόρι σε μαύρο χρώμα. Σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

μάξι-φούστα-σε-ουδέτερα-χρώματα-ιδέες-

Ιδέες για μάξι φούστες: Πουά μάξι φούστα

Το πουά είναι ένα σχέδιο που ποτέ δεν φεύγει από την μόδα και το 2023 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση. Μπορείς να την διαλέξεις σε όλες τις αποχρώσεις αφού στην αγορά υπάρχουν σε όλες τις αποχρώσεις. Η παρακάτω ιδέα πάντως μπορείς να σε σώσει.

πουά μάξι-φούστα-με-γούνινο αξεσουάρ-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με sneakers: 16 προτάσεις για να συνδυάσεις τα sneakers σου τον Χειμώνα 2023

ιδέες-για-μάξι φούστες-Χειμώνας 2023-

ιδέες-για-μάξι φούστες-Χειμώνας 2023-

ιδέες-για-μάξι φούστες-Χειμώνας 2023-

Ιδέες για μάξι φούστες: Καρό φούστα με πορτοκαλί σακάκι

Το καρό σχέδιο όπως έχουμε αναλύσει και σε προηγούμενα άρθρα είναι ένα σχέδιο που θα πρωταγωνιστήσει το 2023. Έτσι διάλεξε μία μάξι φούστα σε καρό σχέδιο και συνδύασέ την με ένα πορτοκαλί εντυπωσιακό σακάκι.

καρό μάξι-φούστα-με-πορτοκαλί σακάκι-ιδέες-

Ιδέες για μάξι φούστες: Ασημί φούστα με πιέτες

Μπορείς να επιλέξεις επίσης μία φούστα με πιέτες σε ασημί χρώμα. Για να είναι ακόμη πιο εντυπωσιακή διάλεξε ένα ύφασμα δερματίνης, που εξαιτίας του χρώματος παραπέμπει σε μεταλλικό ύφασμα. Κάνε την διαφορά με ένα λευκό πουκάμισο και ένα γκρι πουλόβερ με δαντέλες.

ασημί-μάξι-φούστα-με-πιέτες-ιδέες-

ιδέες-για-μάξι φούστες-Χειμώνας 2023-

Δείτε ακόμα Φαρδιές παντελόνες: Η Νο1 τάση για το 2023

ιδέες-για-μάξι φούστες-Χειμώνας 2023-

ιδέες-για-μάξι φούστες-Χειμώνας 2023-

Ιδέες για μάξι φούστες: Μάξι φούστα σε animal print

Το animal print είναι ένα σχέδιο φωτιά και μπορείς να το διαλέξεις και σε μία μάξι φούστα. Βέβαια επειδή είναι ένα αρκετά έντονο σχέδιο, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα πουλόβερ ή τοπ σε γήινες και ουδέτερες αποχρώσεις όπως είναι το μπεζ, το μοβ και άλλα.

animal print-φούστα-ιδέες-

Ιδέες για μάξι φούστες: Πορτοκαλί μάξι φούστα με πιέτες

Γενικότερα οι φούστες με πιέτες είναι πολύ της μόδας φέτος και φυσικά μπορείτε να την επιλέξετε και σε μάξι φούστα. Έτσι μία υπέροχη πορτοκαλί μάξι φούστα με πιέτες μπορεί να κάνει μία εντυπωσιακή εικόνα.

πορτοκαλί-μάξι φούστα-με-πιέτες-ιδέες-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close