ιδέες-για-ντύσιμο-με-sneakers-Χειμώνας 2023-

Τα sneakers είναι από τα πιο άνετα παπούτσια για την καθημερινότητα. Φαίνεται πως μπορούμε να τα φορέσουμε με όλα τα ρούχα της γκαρνταρόμπα σου και να τα απολαύσεις σε κάθε περίσταση. Δες 16 προτάσεις για να τα συνδυάσεις.

Τα sneakers είναι από τα πιο άνετα παπούτσια αφού τα επιλέγουμε για την γυμναστική μας. Επίσης βοηθούν στην σωστή στάση του σώματος. Όμως τα sneakers δεν τα φοράμε πλέον μόνο με κολάν και αθλητικές φόρμες. Μπορούμε να τα φορέσουμε με φορέματα, με φούστες, με παντελόνες.

Μάλιστα μπορούμε να τα επιλέξουμε ακόμη και για επίσημες περιστάσεις με εντυπωσιακά σικ ντυσίματα. Σας φαίνεται απίστευτο; Στο σημερινό άρθρο θα σας το αποδείξουμε μέσα από 16 προτάσεις για να τα συνδυάσεις. Διαβάστε παρακάτω: 

Ντύσιμο με sneakers: Μαύρα sneakers με ροζ πουλόβερ και λευκή φούστα

Μπορείς να φτιάξεις ένα street και παράλληλα πολύ κομψό ντύσιμο σαν το παρακάτω με τα sneakers σου να πρωταγωνιστούν. Ένα ζευγάρι μοντέρνα μαύρα sneakers συνδυασμένα με ένα ροζ μοντέρνο πουλόβερ και μία αέρινη λευκή μάξι φούστα. Θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Ντύσιμο με sneakers: 16 προτάσεις για να συνδυάσεις τα sneakers σου τον Χειμώνα 2023

Ντύσιμο με sneakers: Αθλητικό ντύσιμο με sneakers

Φυσικά τα sneakers είναι αθλητικά παπούτσια, οπότε σίγουρα μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα αθλητικό ντύσιμο. Ένα μαύρο κολάν, ένα γκρι φούτερ, ένα σακάκι, ένα τσαντάκι καπιτονέ και φυσικά ένα ζευγάρι sneakers αρκούν για ένα αθλητικό ντύσιμο στην δουλειά, στο κέντρο, ακόμη και στην διαδρομή μέχρι το γυμναστήριο.

μαύρο κολάν-με-λευκά sneakers-ιδέες-

Ντύσιμο με sneakers: Ψηλά sneakers με μίνι φούστα

Οι μίνι φούστες είναι της μόδας το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2022-2023. Έτσι μπορείς να αντιγράψεις αυτήν την ιδιαίτερη και τόσο μοντέρνα εικόνα. Ψηλά sneakers που έχουν αγαπηθεί πολύ από τις γυναίκες αφού χαρίζουν ύψος, ενώ ταυτόχρονα έχουν τόσο μαλακό και άνετο πάτο που νομίζεις ότι πατάς πάνω σε βαμβάκι.

Μπορείς λοιπόν να τα συνδυάσεις με μία μίνι φούστα με δαντέλα και ένα γκρι φούτερ που θα σε κρατήσει ζεστή. Οι μακριές κάλτσες φορεμένες με αυτόν τον τρόπο ολοκληρώνουν το ντύσιμό σου.

ψηλά sneakers-με-μίνι φούστα-και-φούτερ-ιδέες-

Ντύσιμο με sneakers: Sneakers με μακρύ πανωφόρι

Ένα ντύσιμο που παίζει στις γήινες αποχρώσεις του λευκού και του μπεζ είναι ό,τι πρέπει για τον Χειμώνα, αφού μπορεί να μην το γνωρίζατε όμως το λευκό στο ντύσιμο δείχνει πιο όμορφο τον Χειμώνα από ότι το Καλοκαίρι. Τα μοντέρνα αξεσουάρ όπως το καπέλο ηλίου που βλέπουμε κάνει το ντύσιμό σου ακόμη πιο street.

λευκό-παντελόνι-με-μπεζ-καπαρντίνα-και-αθλητικά παπούτσια-ιδέες-

Ντύσιμο με sneakers: Κόκκινα sneakers με καρό σακάκι και παντελόνι

Το καρό είναι της μόδας φέτος σε όλες τις αποχρώσεις και σε όλες τα σχέδια. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις για την δουλειά και όχι μόνο ένα καρό σετ που περιλαμβάνει σακάκι και παντελόνι και να συνδυάσεις αυτό το σετ με ένα ζευγάρι εντυπωσιακά κόκκινα sneakers.

καρό-σακάκι-καρό-παντελόνι-με-κόκκινα-sneakers-ιδέες-

Ντύσιμο με sneakers: Πες ναι και στην καρό φούστα

Επίσης μπορείς τα αγαπημένα σου χρωματιστά σε παστέλ αποχρώσεις sneakers να τα φορέσεις με μία μάξι καρό φούστα σαν την παρακάτω, ένα λευκό φούτερ με μοντέρνες στάμπες και ένα σικ λευκό σακάκι. Θα κλέψεις την παράσταση.

καρό-μάξι φούστα-με-sneakers-ιδέες-

Ντύσιμο με sneakers: All stars με λευκό φόρεμα

Φτιάξε ένα total white ντύσιμο με ένα λευκό φόρεμα σε στενή γραμμή και ένα λευκό σακάκι και βάλε μία διαφορετική πινελιά μέσα από ένα ζευγάρι μαύρα με λευκές λεπτομέρειες all stars sneakers. Δεν κάνουμε διαφήμιση, απλά είναι χαρακτηριστικά sneakers και μπορείς να τα βρεις στην αγορά σε προσιτές τιμές και σε όλα τα σχέδια και χρώματα.

άσπρο φόρεμα-με-sneakers-ιδέες-

Δείτε ακόμα Φαρδιές παντελόνες: Η Νο1 τάση για το 2023

ιδέες-για-ντύσιμο-με-sneakers-Χειμώνας 2023-

Ντύσιμο με sneakers: Εντυπωσιακό ντύσιμο με all stars

Το μόνο που πρέπει να προσέξεις με τα συγκεκριμένα sneakers είναι ότι δεν είναι κατάλληλα για πολλές ώρες ορθοστασίας ή πολλές ώρες περπατήματος. Μπορεί να είναι sneakers αλλά επειδή είναι ιδιαίτερα φλατ, κουράζουν το πόδι. Παρόλα αυτά όπως βλέπεις μπορείς να τα συνδυάσεις ακόμη και με ένα τόσο εντυπωσιακό ντύσιμο.

μαύρη φούστα-και-μαύρο τοπ-με-all star-ιδέες-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-sneakers-Χειμώνας 2023-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-sneakers-Χειμώνας 2023-

Ντύσιμο με sneakers: Sneakers με vinyl κολάν

Τα vinyl κολάν και παντελόνια είναι τάση για το 2023 κι έτσι μπορείς να τα φορέσεις ακόμη και με ένα ζευγάρι sneakers. Είναι ένα ντύσιμο που μπορείς να το υιοθετήσεις σε κάθε περίσταση αφού ξεχειλίζει στιλ και μόδα.

vinyl κολάν-με-all star-ιδέες-

Ντύσιμο με sneakers: Σατέν φούστα με χρωματιστό πουλόβερ

Τα αγαπημένα σου sneakers μπορούν να αναδείξουν ακόμη και ένα ντύσιμο σαν το παρακάτω. Ένα μοντέρνο ντύσιμο με σατέν μάξι φούστα που πάντα θα είναι στις τάσεις και ένα χρωματιστό πουλόβερ. Είναι ένα oversized ντύσιμο που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες.

χρωματιστό πουλόβερ-με-σατέν φούστα-ιδέες-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με φαρδιά jean: Η πιο hot τάση για το 2023

ιδέες-για-ντύσιμο-με-sneakers-Χειμώνας 2023-

ιδέες-για-ντύσιμο-με-sneakers-Χειμώνας 2023-

Δείτε ακόμα Ντύσιμο με γούνινες ζακέτες: Ιδέες με την πιο trendy τάση του 2023

ιδέες-για-ντύσιμο-με-sneakers-Χειμώνας 2023-

All photos via: Pinterest

Διαβάστε όλα τα άρθρα για την μόδα στο Daddy-Cool.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου χωρίς την γραπτή άδεια από τον εκδότη

Close